Publicitat
Societat · 13 de Gener de 2010. 18:47h.

CiU i PP volen El Corte Inglés a Mataró

Demanen que s'aturi el trasllat de Can Fàbregas fins que hagi resolució judicial

CiU i PP volen El Corte Inglés a Mataró

Imatge d'arxiu de l'edifici de l'antiga fàbrica de Can Fàbregas, amb un cartell sobre la seva situació

Els grups municipals de Mataró de CiU i PP han presentat una proposta de resolució al ple de l'Ajuntament, en què expressen el seu suport a la instal·lació d'un centre comercial d'El Corte Inglés a la ciutat.

La fiscalia ha presentat una querella contra l'alcalde de Mataró i una lletrada dels serveis d'urbanisme per dos presumptes delictes sobre ordenació del territori i sobre el patrimoni històric, en relació amb el trasllat de l'antiga fàbrica Can Fàbregas, zona on es instal·laria l' nou centre d'El Corte Inglés.

CiU i PP afirmen en la seva proposta de moció que "volem manifestar de nou el nostre ferm compromís i la nostra indiscutible voluntat de que l’arribada de El Corte Inglés pugui ser una realitat en un futur immediat. Però també és cert que la gestió que el govern ha fet, i està fent, de tot aquest procés està suposant, en la pràctica, un problema darrere l’altre que no facilita aquest objectiu al que fèiem referència. En repetides ocasions hem expressat al govern la nostra discrepància amb la seva manera de fer".

També proposen "per responsabilitat política i sentit comú, aturar temporalment fins conèixer la resolució del jutge, que probablement es produirà en un temps molt breu, els treballs de desmuntatge de la nau de Can Fàbregas i de Caralt, per no haver de tornar enrere, en el pitjor dels escenaris que es pugui derivar del procés judicial en el que ara estem immersos".

Així mateix, consideren necessari, "mentre el jutge no respongui, admetent o no la querella, i sapiguem si s’ordenen, o no, algunes mesures cautelars, protegir les restes del subsòl de la nau de Can Fàbregas i de Caralt per tal que no es puguin malmetre al trobar-se a d’intempèrie".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 merche, mataro, 19/01/2011 - 19:26

el corte ingles tiene que venir a mataro para crear puestos de trabajo que es lo que hace falta

#6 GERMAN, mataró, 17/01/2010 - 19:03

Llevo solo dos años viviendo en mataró, pero desde luego lo que he visto aqui en cuestió de "saber hacer" no se ve en ningún sitio. Capaces son de volver a montar la Farinera y subirnos el IBI a los vecinos de la zona para pagar el montaje.

#5 antonio, mataró, 14/01/2010 - 13:24

SRES. que parece que no nos queremos enterar, EL CORTE INGLES, si es necesario en Mataró como ciudad de la Comarca y por que creara mas economia a la ciudad, EL PORBLEMA QUE HAY AHORA ES LA FORMA QUE LA BARONIA DE MATARO ESTA HACIENDO LAS COSAS.

#4 tango, mataro, 14/01/2010 - 13:19

Me parece que mucha gente estamos equivocados y yo el primero. NO SE TRATA de catalismo, ni españolismo, se Trata de un comerciol. y da lo mismo. como se llame. DE UNA VEZ POR TODAS SRES SE TRATA DE LA FORMA CON QUE EL GOBIERNO DE MATARO LO HA
HECHO.

#3 Javi, Barcelona, 14/01/2010 - 12:12

Tomppa, estamos esperando que movilices todos los cuartos entre tú y los tuyos que tengáis para que empecéis a crear un gran "El tall Català" si tan fácil dices que es... Yo creo que en Castalunya abunda la idioicia por doquier.