Publicitat
Societat · 14 de Maig de 2010. 20:34h.

CiU: "L'alcalde va mentir"

Joaquim Forn demana "dimissions" pel "caos" de la reforma de la Diagonal

CiU: "L'alcalde va mentir"

Fins i tot l'alcalde Hereu va tenir problemes tècnics per poder votar

El grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha exigit aquest divendres al govern municipal "dimissions per les mentides de l'alcalde Hereu i el caos tècnic en la consulta per a la reforma de la Diagonal".

El portaveu del grup, Joaquim Forn, ha denunciat "l'autisme del bipartit, que ni dóna respostes, ni assumeix la seva responsabilitat pels errors en una iniciativa que ha malmès la imatge de Barcelona i ha suposat un greu trencament de la confiança dels ciutadans en el seu Ajuntament".

Durant una reunió extraordinària de la comissió de presidència, territori i funció pública, convocada a petició de CiU i el PP perquè el govern municipal donés explicacions sobre la situació creada durant el procés de consulta sobre la reforma de la Diagonal, Forn ha dit que "vostès són els responsables d'haver convertit la consulta per la reforma de la Diagonal en un dels actes més ridículs que ha promogut aquest Ajuntament: no han estat a l'alçada fins al punt d'haver mantingut comportaments antidemocràtics".

També ha afirmat que  "l'alcalde va mentir deliberadament" perquè "Hereu va a votar i, tot i que no ho pot fer, decideix dir que sí ho ha fet. Durant dos dies el mateix alcalde i un tinent d'alcalde corroboren i mantenen aquesta versió, fins que al tercer dia ja no és així, i inventen un nou relat".
 
"El govern municipal", ha indicat, "no pot amagar el cap sota l'ala i ha de dir qui assumeix la responsabilitat per aquest enorme desgavell, i en política les responsabilitat s'assumeixen dimitint. L'única manera de recuperar una mica de credibilitat és anunciant-nos a qui pensen fer dimitir".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pau, BCN, 15/05/2010 - 09:06

Hereu, chapucero y pucherazo

#3 Jordi, Barcelona, 15/05/2010 - 09:00


En un país normal, aquest senyor hauria de dimitir immediatament. El que passa a l'Ajuntament de Barcelona no té nom. Ara ja ens podem preparar per a la tupinada final.

#2 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 15/05/2010 - 00:19

A Hereu le va a salir el tiro por la culata. La consulta es tramposa, la publicidad indica claramente la opción A. En la pantalla solo están la opción A y B, la C no es tal, está puesta a la izquierda, que mucha gente ni verá, pues hay que leerla entera.

#1 pep, barcelona posat guapa, 14/05/2010 - 21:45

Els bojos no menteixen, tenen una realitat diferent. Qui o que es aquest Hereu???