Publicitat
Societat · 8 de Març de 2012. 19:22h.

CiU recorda que "a Catalunya no hi ha un problema a les escoles"

"El model d'immersió és un èxit des del punt de vista educatiu i social"

El portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha celebrat la interlocutòria del TSJC sobre la immersió i ha demanat "que es deixi d'intentar crear un problema allà on no hi és. A Catalunya no hi ha un problema a les escoles".

"Aquest per nosaltres no era un tema menor perquè afecta el nervi de la nació, en el sentit de la cohesió social i de la llengua", ha afirmat Turull durant una roda de premsa al Parlament per a valorar la interlocutòria del TSJC. 

"Nosaltres a partir d'ara només volem fer un prec una vegada més, però sembla que no hi ha pitjor sord que el que no hi vol sentir. Demanem que es deixi d'intentar crear un problema allà on no hi és", ha afegit.

"A Catalunya no hi ha un problema a les escoles, ni un problema social en matèria de la llengua. El model d'immersió lingüística és un model d'èxit tant des del punt de vista d'educació com des del punt de vista social", ha comentat.

Turull, amb les diputades Neus Munté i Àngels Ponsa
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 jajajjaaaaaa, Barcelona, 09/03/2012 - 09:53

Tontull..ignorante genético como todos los nacionalistas, que ha de decir. si dice lo contrario a la puta calle.....marioneta del régimen que nos lleva a la ruina........

#1 Eladio, Barcelona, 08/03/2012 - 20:49

Con Franco tampoco lo había.

#1.1 Pol, Llagostera, 09/03/2012 - 07:47

No hi havia problema?!