Publicitat
Societat · 17 de Novembre de 2019. 10:44h.

Ciutadans de l'Hospitalet perden la paciència amb els CDR

Impedeixen que tallin les vies a l'estació de Bellvitge

Ciutadans de l'Hospitalet perden la paciència amb els CDR

Una seixantena de veïns de L'Hospitalet de Llobregat es van mobilitzar aquest dissabte contra el tall que els CDR havien anunciat que farien a l'estació de Renfe de Bellvitge, segons explica en un fil a twitter. Una quinzena de persones convocats pels CDR van aparèixer a l'estació i en veure els veïns i assabentar-se de la convocatòria a Sants, van agafar el proper tren de tornada.

"Vam detectar aquella convocatòria i van llençar una espontània pels ciutadans de l'Hospitalet, farts del segrest lazi, aprofitant que venien a la nostra ciutat. Vam quedar a la mateixa estació a les 10.30. La idea era donar-los una càlida benvinguda a la nostra acollidora ciutat" explica. En la improvisada convocatòria s'hi van aplegar una seixantena de persones, assegura l'usuari Hospitalense.

El veí explica que a l'andana van aparèixer "unes 15 persones. Gairebé tots grans i algun noi jove. Banderes i bufandes amb l'estelada. Anem cap a ells. En veure'ns, comencen a parlar entre ells i posar-se nerviosos. El vigilant ens diu que li deixem parlar primer" explica.

"Bon dia senyors, si volen els acompanyo a la sortida de l'estació". Silenci. "Vostès s'han abaixat aquí del tren, així que entenc que han arribat al seu destí". Murmuris. Tenen cara de preocupació / ensurt. Un dels nostres crida: 'Benvinguts a l'Hospitalet'" comenta l'usuari.

Tot seguit, "un d'ells va dir que acabaven de dir que 'tots a Sants'" i van agafar el següent tren per anar "suposadament" a Sants. L'usuari explica que es van acomiadar del vigilant, dels guàrdies urbans i després d'un aplaudiment la gent va començar a marxar.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#28 Miguel martinez, barcelona, 18/11/2019 - 17:44

Que de puede esperar de un individuo como este, pues nada que tenga sentido. Estamos hablando de un fanatico desequilibrado tractoriano que carece de la mas minima materia gris en du cerebro.

#27 Angeles, barcelona, 18/11/2019 - 11:40

Bravo, que los indepes se den cuenta que cuando salgan a la calle se pueden encontrar gente delante plantando cara. Eso es lo que tenemos que hace. que esto corra como la pólvora y no callemos. Plantemos cara, porque si no lo hacemos nosotros quien lo hará. Ya vasta con llegar tarde a tu casa después de un día entero de trabajo.

#26 turuta, Barcelona, 18/11/2019 - 09:15

Aviam si aprèn la resta de la ciutadania de CAT i actua igual!

#25 Marti, palafrugell, 18/11/2019 - 08:29

40 anys de mentides per part del nacionalisme utilitzan les instituciones i el diner públic ha fet que tenim 2 milions de persones que viuen una "ensoñacion",han de despertar i aquests ciutadans de hospitalet els han ajudat a fer ho, enhorabona per ells. Visca l'hospitalet!!!!

#24 Gironi, Girona, 18/11/2019 - 06:45

A Girona tenim el barri de vilarroja. Allá no Hi ha cdr que si acosti. Fem entre tots mes i mes llocs "anti-cdr".