Publicitat
Societat · 12 d'Abril de 2021. 14:17h.

Ciutadans xifra en dos milions els danys pels aldarulls de Pablo Hasel

Reclama que l'Ajuntament de Barcelona es personi com a acusació particular contra els detinguts

Ciutadans xifra en dos milions els danys pels aldarulls de Pablo Hasel

El grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Barcelona, ha denunciat que el cost dels danys produïts a Barcelona durant els aldarulls per l'empresonament de Pablo Hasel ascendeixen a un total de 2.115.692€. La formació liberal ha tingut accés a aquestes dades després de registrar una petició del desglossament dels danys causats a la ciutat durant les diferents protestes per l'empresonament de Pablo Hasel.

La presidenta del grup municipal de Cs, Luz Guilarte, considera que “és inadmissible la impunitat de la que gaudeixen els violents amb la complicitat del Govern Municipal” i ha acusat l'alcaldessa, Ada Colau, i als seus socis del PSC de “no donar una resposta contundent contra els radicals que destrossen la ciutat”.

Guilarte ha recordat en aquest sentit que la pròpia alcaldessa va disculpar als violents durant els primers dies de les protestes i per això l'ha culpabilitzat de “no haver actuat amb determinació per frenar la violència”, una violència que com ha concretat “suposarà una despesa de més de 2 Milions d'Euros”.

També ha reclamat que el consistori “ha de personar-se com a acusació particular contra els detinguts” perquè, segons ha concretat, “siguin els qui assumeixin el cost dels danys i destrosses causades a Barcelona, i no el conjunt de la ciutadania”. Finalment, ha recalcat que “cal posar fi a aquesta Barcelona sense llei, que empara els que causen greus danys a comerciants i veïns”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 12/04/2021 - 17:50

Bastaría con que el Ayuntamiento aplicase las Ordenanzas Municipales vigentes hace muchos años para dar una respuesta contundente castigando a los que destrozan la ciudad ¡Cuando Luz Guilarte sea alcaldesa, Barcelona volverá a brillar en todo!