Publicitat

Campanya amb el lema “no som champagne"

Codorníu treu pit

Jordi Cruz i Míriam Ponsa, a la campanya de Cordoníu

L’empresa productora de cava Codorníu ha presentat aquest dimarts la seva nova campanya de comunicació internacional que porta com a lema “No som Champagne, som Codorníu”.

Amb aquesta campanya vol reivindicar “l’origen i els valors de la marca, pionera i líder en el seu sector, després de més de 450 anys d’història”, segons ha afirmat Codorníu en la presentació de la nova estratègia.

El director general de Codorníu, Javier Pagès, ha explicat que "no ens volem comparar al Champagne, que és un gran producte, sinó reivindicar les nostres diferències, basades en el nostre origen, la nostra terra i la nostra qualitat”. “És el moment de ser valents de cara al món, treure l'orgull i donar un cop sobre la taula”, ha afegit.

Els ambaixadors de la campanya de la marca productora de cava són aquest any el xef Jordi Cruz, amb tres estrelles Michelín, i la dissenyadora de moda guanyadora de la darrera edició de la passarel·la Barcelona 080, Míriam Ponsa. Tots dos representaran la marca al llarg de tot l’any.

La campanya "No som Champagne, som Codorníu" iniciarà la seva emissió en televisió el 8 de desembre a Espanya, i també es llança com la campanya global de la marca, en múltiples països arreu del món.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#14 Casper, Bcn, 04/12/2014 - 14:29

Ni la mierda de Codorniu ni los lameculos de Freichenet, Yo sólo tomo champan español, y os invito a todos a hacer lo mismo.

#13 Gregari, BCN, 03/12/2014 - 13:38

Els Codorniu sempre m'han fet cremor a l'estomac. I mai compro segons les campanyes publicitàries o moviments polítics.

#12 Dani, SQV, 03/12/2014 - 11:40

Yo nunca tomaba Freixenet, pero este año te probado el Elyssia por recomendación y esta muy bueno. Una relación calidad precio excepcional. Felicidades para Freixenet.

#11 zenaida, Barcelona, 03/12/2014 - 09:53

La citada marca...hace años q...incluso los cavas mejorcitos con su nombre...a mi me producen dolor de cabeza...
Yo prefiero vino espumoso, sidra , o champán francés...
Como máximo Freixenet.

#11.1 ambaixadorCAT, UK, 03/12/2014 - 10:37

així que només t'agraden els caves mediocres?

#10 xavier fabra, barcelona, 03/12/2014 - 09:51

yo prefiero comprar champan , por que los franceses no me insultan ni me agreden por sentirme español y catalan, algunos diran que es mentira , pero agresiones en tarragona lerida barcelona , no entrare a debatir lo que ya se dio en las noticias

#10.1 Alex, Cardedeu, 03/12/2014 - 15:55

Clar, perquè a la frontera els agricultors francesos es dediquen a donar la benvinguda als espanyols. Més tonto i no neixes. Inventa't algun altre argument fatxoide xq thas lluit.

#10.2 Pope, BCn, 03/12/2014 - 19:56

Hemos entrado en un delirio político insensato. Politizar el cava o el champán es el colmo del desorden cerebral. Yo como, bebo y compro lo que me gusta. Prescindo del origen excepto en aquellos casos de empresas que van a la India o a China a explotar a hombres y niños. Pero aquí lo compramos. . .