Publicitat
Societat · 1 de Setembre de 2020. 22:26h.

Colau apuja el rebut de l'aigua un 19% en plena pandèmia

L'Ajuntament diu que l'increment és un "error en la facturació" i Agbar ho nega

Colau apuja el rebut de l'aigua un 19% en plena pandèmia

L'Ajuntament de Barcelona ha apujat un 19% el rebut de l'aigua en un nou impost que grava la generació de residus i que va aprovar el ple municipal el passat mes de febrer. L'increment en el rebut de l'aigua ha provocat la indignació per part dels usuaris i també una disputa entre l'Ajuntament de Barcelona i Aigües de Barcelona (Agbar).

Després de les crítiques dels ciutadans per l'increment en la factura, tant l'Ajuntament de Barcelona com l'AMB han negat que l'increment es degués a la taxa aprovada pel consistori i han apuntat a un "error" en la facturació. El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí ha afirmat que "de cap manera es pot entendre que l'increment que han patit alguns ciutadans de 23 municipis sigui degut al tractament o recollida de residus, és un error de com s'ha facturat el consum d'aigua" ha dit.

Agbar, en canvi, ha negat errors en la factura de l'aigua i ha defensat que la taxa de residus de l'Ajuntament de Barcelona ha incrementat el rebut de l'aigua. La companyia d'Aigües de Barcelona, en un comunicat, ha negat rotundament que s'hagi "produït cap error en les lectures estimades. Aigües de Barcelona ha aplicat de forma estricta el mètode fixat en el Reglament de Servei metropolità del cicle integral de l'aigua, aprovat per l'AMB, que en el seu article 60 estableix el mètode de càlcul dels consums estimats".

"El principal increment de la factura és conseqüència de la inclusió de la nova Taxa de Residus de l'Ajuntament de Barcelona, com es farà evident en les següents factures" han indicat des de la companyia d'aigües.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 et, sabadell, 03/09/2020 - 12:06

es una jeta oportunista
demagoga de manual!!!
la culpa els altres, com quan estaba a la pah i no tenia hipoteca...., la tractaven d. advocada i no corregia ...videos entrevistes tv3 jaume barbera..., joan barril...etc..
que no va acabar estudis pq era pobra....
l. hi va el show, ... les llums...etc...la gestio....como que no...

#17.1 awaked, minorisa, 04/09/2020 - 23:32

Aquesta tipa tan mediocre, com pot ésser alcaldesa de Barcelona? Serà que és l´elegida, pels seus vincles amb la masoneria? Ella i la seva història és mentida, com Obama, com Iglesias. Us enrecordeu del pesebre de Colau? Els profans no ho sabem interpretar, però era molt descarat, satanista pels iniciats. igual que el seu rotllo bisexual pro-gai

#16 Raiwons, Madrid , 03/09/2020 - 06:42

Hola barceloneses, nada que lo siento mucho, venga disfrutar de vuestros votos.

#15 Veciana, Barcelona, 02/09/2020 - 13:02

Lo malo es que la alternativa a esta tía era el viejo baboso y racista del Ernest.Es como elegir entre silla eléctrica o cámara de gas.

#15.1 hasta los huevos, bcn, 02/09/2020 - 14:26

efectivamente

y la culpa es de los tonto-lavas barceloneses, que votan lo que votan

por esto, NO HAY QUE METERSE ENMEDIO

esto va por ti, TRAIDOR HDP MANUEL VALLS

#14 Marcial, Santa Coloma, 02/09/2020 - 11:33

Pues nos pasaremos al gintonic

#13 Cesc, Barcelona, 02/09/2020 - 10:46

El 23 de març en ple confinament la Colau va DOBLAR l'impost de cementiris, veia clar que amb el COVID era un bon negoci per l'increment de clients, ara puja l'impost de l'aigua un 19%, a l'eixample esta eliminant cents i cents de places d'aparcament de cotxes al carrer, fins quan hem d'aguantar aquesta déspota???? i el P$O€ anar fent "caixa