Publicitat
Societat · 19 d'Octubre de 2016. 18:32h.

Colau canvia tretze comandaments de la Guàrdia Urbana de cop

L’Ajuntament ja havia modificat la destinació d’altres dotze des de mitjans del 2015

Colau canvia tretze comandaments de la Guàrdia Urbana de cop

Colau en un acte de benvinguda de nous agents de la Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Barcelona ha modificat l’estructura de comandament de la Guàrdia Urbana i ha canviat de destinació a 13 caps entre intendents majors, intendents i inspectors. Aquests canvis s’han de sumar a 12 més que s’han fet al cos des de mitjans del 2015.

El consistori ha dit que l’objectiu és “impulsar i desenvolupar el Pla Director de la Guàrdia Urbana de Barcelona” que segons l’Ajuntament té l’objectiu “d’adequar el cos de policia barceloní als principis de proximitat, territori i transparència a través d’un procés de renovació i millora per poder respondre a les necessitats de la ciutadania i adaptar-lo a la realitat dinàmica de la ciutat”.

Els canvis no modifiquen l’estructura orgànica del cos, que continuarà mantenint les divisions i les unitats actuals. En una nota de premsa, el consistori afirma que “només es modifiquen els seus lideratges per tal de reforçar el desplegament del Pla Director”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#1 Laughter, L'H - España, 19/10/2016 - 18:50

O sea, lo que toda la vida de Dios se ha llamado una purga.

#1.1 Karhu, Bcn, 19/10/2016 - 23:08

Canvi de destinacio, tho ha dit la mateixa noticia, primer paragraf, llegeix. Purga? Si es va a un altre barri de bcn? Ni que l'estigues enviant a lles

#1.2 Laughter, L'H - España, 20/10/2016 - 17:58

¿y como crees, Karhu, que se hacen las purgas en la administración?