Publicitat
Societat · 11 de Març de 2020. 14:54h.

Colau demana que Barcelona "baixi el ritme"

Recomana posposar totes les activitats que no siguin imprescindibles

Colau demana que Barcelona "baixi el ritme"

L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha demanat  a la ciutadania que "abaixi el ritme" i faci només allò "imprescindible per a la vida quotidiana". "Posposem activitats col·lectives, reunions, esdeveniments, viatges, desplaçaments no necessaris que puguin fer-se en un altre moment", ha dit.

Colau ha dit que està "totalment alineada" i en "total coordinació" tant amb el govern espanyol com amb el de la Generalitat. Com a mesures addicionals, els responsables municipals han dit que es limitarà l'aforament de centres cívics i esportius i de biblioteques.

També se suspendran les activitats amb concentració de gent gran en general, i es reforçaran els serveis de teleassistència per poder fer un bon seguiment de les persones dependents que viuen soles. Segons dades del consistori, hi ha 100.000 persones en aquesta situació.

També han quedat suspesos els actes municipals, com audiències públiques i consells de barri i de districte dels pròxims 15 dies. Segons han informat, actualment hi ha 3 persones que treballen a l'Ajuntament que han donat positiu de coronavirus, i hi ha un total de 70 persones aïllades a casa.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , ADA COLAU TANCA CINES , MUSEOS , TEATRES , SALAS DE BAILE Y DE ESPECTACULOS ,, BIBLIOTECAS , 11/03/2020 - 20:55

adADA COLAU , No me caes bien SOY CRISTIANO y tu te CARGASTE EL NADAL CRISTIA DE BARCELONA EL PESSEBRE DE TOTA LA VIDA . Pero encara aixis te dare un consejo gratis para que beas soy mejor que tu y un buen cristiano. NO DES LA MANO A LA GENTE NI LA BESES Si quieres seguir sana mucho tiempo .TANCA CINES , TEATRO , MUSEOS

#7 Marti, Palafrugell, 11/03/2020 - 19:54

Lo Colau no te estudis però sap de tot!

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 11/03/2020 - 18:22

Ostras, ahora la Kolau, ya solo faltaba ella, y pide lo de siempre paralisis, es una experta en paralisis, ya consiguio paralizar Barcelona y ahora les dice a los ciudadanos que paren tambien, lo dicho una experta en paralizarlo todo.

#5 Fierecita, Montgat, 11/03/2020 - 17:30

Anda! la que faltaba.
Ha salido de su escondite para decir obviedades. No soporta que no se hable de ella...

#4 Marc, Barcelona, 11/03/2020 - 16:31

La que decía que estaba totalmente injustificado que se cancelaste el mobile congress, lo que nos va a costar el tener como alcaldesa a una aficionada cuyo único mérito es ser una trepa y una populista, el populismo se paga de verdad cuando vienen los problemas gordos.