Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2019. 11:26h.

Colau gasta 97.000 euros en un pessebre de cartró

Enguany està fet amb caixes

Colau gasta 97.000 euros en un pessebre de cartró

El Govern d'Ada Colau ha instal·lat el pessebre a Plaça Sant Jaume i, com és habitual, ha tornat a crear polèmica entre els visitants. El pessebre està dissenyat per la guanyadora del concurs de pessebres convocat per l'ICUB, l'escenògrafa Paula Bosch. El mateix ha tingut un cost de 97.146 euros. La representació nadalenca, batejada per l'autora com "Els objectes adormits", ha estat inaugurada aquest divendres entre les crítiques dels primers visitants, alguns dels quals l'han qualificat de “porqueria”.

El veí del Gòtic, Ventura, creu que “és una porqueria, cada any és un desastre, com a mínim s’hauria de fer un any com deu mana”. Antoni considera que “es una caca, els prefereixo més tradicional com tota la vida, són mobles vells, cada any és pitjor”. Manel troba que “està fatal, sóc tradicionalista, m’agraden com fa trenta anys”. Haití ha manifestat que “cada any espero un pessebre com abans, i cada any està pitjor, trobo que enguany sembla els Encants”.

L’autora en una ressenya ha explicat que “quan penso en el pessebre em venen al cap els Nadals que vaig viure a casa els pares. Per mi, el més important de fer el pessebre no era col·locar els cavallets, les fustes i la taula per poder posar les figuretes, sinó tota la preparació anterior. Anar a les golfes i obrir l´armari encastat que estava ple de caixes...".

“Durant més de tres-cents dies i tres-centes nits, dormen a les golfes o als armaris, als calaixos o als altells. I un bon dia de desembre, amb gran xivarri i molta expectació, els despertem tot d´una i els portem al saló. Són l´estel de Nadal i les guirlandes, el naixement i el tió, els llums de colors, les boles, els reis, els pastors, la marededéu i el nen, sant Josep, el caganer... i ves a saber què més, cada família i cada casa té els seus personatges i els seus amagatalls. I enguany, tots hi seran a la plaça de Sant Jaume. Vine a retrobar-los!”.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#35 Valenti , Tarragona , 08/12/2019 - 15:09

La que pixa d enpeus els hi faria mes barato, i sería mes original, modern, democratic i traversal. Al loro, Colau!

#34 Geperut de Notre Dame, Notre Dame, les runes, 02/12/2019 - 18:25

Seria una caca si no fós un timo. Quan val aquesta merda? Qui s'ha embolsat els 90000 euros? Ens prenen per idiotes o què?

#33 Neferu, Barcelona, 30/11/2019 - 13:54

¡¡Pero, XD!! ¿Quién vota a esta Sra. inútil alcaldesa Ada Colau? ¿ De verdad nos merecemos lo que votamos? No sé qué tienen sus votantes en el cerebro, dudo entre materia inerme o grillos.

#32 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , PROHIBIDO LLAMAR PESSEBRE A ALGO QUE NO LO ES , C ADA AÑO LO HACEN PEOR EL AJUNTAMIENTO ROJO, 30/11/2019 - 10:31

La justicia debe envestigar a ADA COLAU Alcaldessa de Barcelona Gracias a un FRANCES que en Francia fue un gran fracaso .POR MALVERSACION DE FONDOS PUBLICOS . Costa de creer que poner estas cajas amonton aas C UESTE 97.000 EUROS a los Barceloneces .PROHOBIDO LLAMAR PESSEBRE a algo que no lo esES UN MONTON DE CAJAS .

#31 Soloesmiopinion, Tabarnia, 30/11/2019 - 09:13

Que vayan con cuidado el día de recogida de muebles viejos, a ver si se confunden y nos quedamos sin "belén".

#31.1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , LOS CDR Y LOS SUTNAMI DEMOCRATIC PODRIEN QUEMAR ESTE MONTON DE CAJAS PENSANDO HASIAN U, 30/11/2019 - 10:39

NO que ballan con CUIDADO con " ESTE MONTON DE CAJAS " ELS CDR Y SUTNAMI DEMOCRATIC , No le peguen Fuego como han hecho estos dias con muchos Contenedores de Basura En la calles de Barcelona Y TENIAN MAS UTILIDAD LOS CONTENEDORES QUEMADOS que no estas cajas para la gente de Barcelona ..