Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2020. 20:35h.

Colau i Collboni voten contra Valls

Malgrat deure-li l'alcaldia

Colau i Collboni voten contra Valls

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el tinent d'alcalde Jaume Collboni han votat aquest divendres una moció d'ERC en la que condemna l'expulsió de gitanos de França quan Manuel Valls era ministre d'Interior francès. El vot favorable de Comuns i PSC a la moció es produeix un any després del pacte d'investidura Comuns-PSC que va permetre a Colau revalidar l'alcaldia gràcies als vots de Valls.

El ple de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat la moció dels republicans amb els vots a favor d'ERC, Barcelona en Comú, PSC i JxCat. El text manifesta que "l'Ajuntament de Barcelona condemna els fets que van donar lloc a l'esmentada sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans i que són un exemple del pitjor nacionalisme excloent" i defensa Barcelona com una “ciutat oberta a totes les persones, sense importar la seva ètnia, llengua, religió, gènere o orientació sexual”.

"Aquesta és una sentència important per si mateixa i especialment per a la ciutat de Barcelona, ja que qui era el ministre responsable de l'expulsió d'aquestes persones avui seu al Plenari del nostre consistori" exposa el document.

La declaració recorda que la sentència d'Estrasburg contra França "dictamina que l'Estat francès va vulnerar el dret a la vida privada i familiar" de 20.000 persones d'ètnia gitana. El text afirma que es va condemnar a França per "la violació de drets fonamentals de diverses persones d'ètnia gitana en el desallotjament practicat al nord de París l'abril del 2013".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#17 Catadisney, Mont Tebar, 30/05/2020 - 14:11

Viva la juerga el travestismo y jugar a ser la ONU. Sinverguenzas y quillos. Enccima estan en la Alcaldia gracias a Valls, impresentables .... pobre Barcelona pobre Catadisney. A la ruina directos.

#16 Flanagan , Tabarnia city, 30/05/2020 - 13:12

No deben haber temas más importantes en el ajuntament a día de hoy, vaya banda de pelagambas a tiempo completo.

#15 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 30/05/2020 - 11:44

"una moció d'ERC en la que condemna l'expulsió de gitanos de França quan Manuel Valls era ministre d'Interior francès"

Gitanos rumanos que formaban focos de miseria y delincuencia... eran extranjeros, pues a su país...
¿cual es el problema?
¿Alguien duda de que Valls sería mejor ministro del interior que el cagapoquito de Marlaska...?

#14 et, sabadell , 30/05/2020 - 11:24

una gestion de la generalitat.... nefastaaa !!!
la unidad militar de emergencia , ayudando en gracia, ...!! colas buscando comida en barrios deprimidos en bcn !!!
ada, vota con erc.., psc, para disparar.... hacia otro pais, una resolucion tomada hace mass de 5 años.... , mas oportunismo, cara dura, e incompetencia imposible...

#13 Pagador d'Impostos, BCN, antiga capital de Dinamarca del Sud, 30/05/2020 - 10:21

"POSTUREO" en estat pur

Crisi sanitària amb 6000 morts a Cat, crisi econòmica de Nissan amb 25000 llocs de treball en perill i votant per tot lo alt una decisió del govern francès de fa 7 anys.

Som collonuts!