Societat · 26 de Setembre de 2022. 23:02h.

Colau: "ja n'hi ha prou de difamar Barcelona!"

L'alcaldessa nega que hi hagi "un problema de violència"

Colau: "ja n'hi ha prou de difamar Barcelona!"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en un post a Instagram amb motiu de la fi de les festes de la Mercè, ha manifestat que "encara que els titulars els ocupin els atacs intolerables d’una minoria, hem de reivindicar que la majoria de la ciutadania ha celebrat aquests dies la cultura, l’alegria i la convivència en la diversitat".

"Tots els actes violents mereixen condemna. En aquest sentit, no s'entén que una mort i actes vandàlics d'una nit a Barcelona generin hores i hores de TV repetint i instal·lant la idea de 'violència a Barcelona', obviant que la mateixa setmana s'han produït 6 assassinats més a Catalunya", assenyala.

 

 

 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Ada Colau (@adacolau)"Set assassinats en set dies a Catalunya, tots horribles i condemnables. Llavors, per què les notícies diuen que només Barcelona té un problema de violència?", pregunta Colau.

"Evidentment que ens preocupa i lamentem aquesta mort: volem que mossos investigui a fons i es faci tot el necessari perquè no es repeteixi, però ja n'hi ha prou de difamar Barcelona!", sentencia.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#40 Kropotkin, Bic, 28/09/2022 - 18:11

Es totalmente injusto que digan que Barcelona está llena de chorizos. También hay gente honesta. No en TV3, pero... Jua, jua, jua,...

#39 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/09/2022 - 21:57

En Barcelona no hay violencia. En Barcelona se asesina de forma pacífica, multicultural, resiliente, empoderada y ecológica. Mucho mejor un arma blanca, que no deja residuos como las armas de fuego

#39.1 Guillem, Bcn, 27/09/2022 - 23:47

¡ Y feminista! Incluso las violaciones y agtesiones sexuales son inclusivas y con perspectiva de género!

#38 Guillem, Bcn, 27/09/2022 - 19:09

No es difama Barcelona, es compadeix Barcelona per la degradació mai vista a què l'ha portat Colau i els seus amics.

#37 Sergi Sergio, Barcelona, 27/09/2022 - 16:58

Lo de esta señora es de aurora boreal, una jeta de cemento armado, un morro que se lo pisa, usted es la alcaldesa de una ciudad que cada celebración, manifestación o acto multitudinario acaba por enesima vez con graves disturbios, vandalismo por doquier, saqueos, violencia, heridos y hasta muertos, en fin, hágaselo mirar.

#36 Yomismo, Sevilla, 27/09/2022 - 14:07

Utiliza las mismas tácticas victimistas que los lazis, Colau no es Barcelona y criticar la nefasta gestión de Colau no es atacar a Barcelona, al revés es defender a Barcelona.