Publicitat
Societat · 20 de Gener de 2022. 20:35h.

Colau nega que passés un cap de setmana al millor hotel d'Andorra

L'alcaldessa afirma que "estava a Barcelona amb la meva família"

Colau nega que passés un cap de setmana al millor hotel d'Andorra

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha desmentit una informació de Metropoli Abierta a través de les seves xarxes socials i ha negat que passés el cap de setmana del 8 i 9 de gener a l'Hotel Hermitage de Soldeu, un dels més luxosos d'Andorra.

Colau ha dit que "aquesta faula és tan tan tronada, que la comparteixo perquè pugueu comprovar el nivell dels adversaris i us en rigueu una bona estona". "Resulta que m'acusen d'haver estat en un hotel de luxe a Andorra que mai he trepitjat. Fins i tot el mateix hotel diu que no li consta que jo m'hagi allotjat allí", afegeix.

L'alcaldessa lamenta que el periodista "ni em pregunta per a confirmar o desmentir, ni tan sols es molesta a mirar les meves xarxes…" i ha afegit que "si hagués mirat el meu Instagram hauria vist que aquests dies estava a Barcelona amb la meva família". "Es tracta de fabricar titulars malintencionats o directament inventats per a generar una ombra de sospita i que sembli que tots els polítics som uns vividors", denúncia.

Finalment, Ada Colau assenyala que "els digitals que publiquen aquesta faula, Metròpoli Oberta i Crònica Global (per cert, m'encantaria saber qui els finança), han estat obligats a rectificar 13 fake news contra nosaltres en poc temps".

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#27 Montse, Barcelona, 21/01/2022 - 15:03

Lamentablemente se da pábulo a más de un hecho sin comprobar si es cierto o no.Metropoli ha pedido disculpas por difundir la falsa noticia: https://www.metropoliabierta.com/informacion-municipal/metropoli-se-equivoco-pide-excusas-alcaldesa_48785_102.html Filias y fobias políticas aparte, no todo vale.

#26 marc, barcelona, 21/01/2022 - 11:33

Que recuerdos cuando colau y los podemitas decian, para que la gente les votase, que ellos eran como el pueblo y que solo iban a cobrar 3 veces el salario minimo, y miralos ahi a los castuzos ahora que ya consiguieron sus votos, lo primero que hizo colau en la segunda legistalura fue subirse el sueldo aun mas porque decia que trabajaba mucho-

#25 luis, barcelona, 21/01/2022 - 11:21

La respuesta de la Colau a estos comentarios
ME LOS PASO POR EL FORRO
Eso si, en correcto catalán

#24 Entre todos la mataron, Chez Titole, 21/01/2022 - 11:08

Molta conya pero ells i elles van fent, les properes eleccions "más de lo mismo", sigui Podemos, ERC o qui sigui serà el mateix, més impostos i més botifarra als electors un cop hagin guanyat els que guanyin (o els que apleguin més grupets), que per això son ells qu i fan les lleis i les apliquen o deixen d'aplicar-les quan els convè.

#23 Coque, El Centro de Tabarnia, 21/01/2022 - 10:36

Viendo la foto de la fachada de hotel, he pensado: "Esto SI que es comunismo"