Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2018. 19:47h.

Colau no pot aturar els narcopisos

Veïns denuncien que “s’estenen cap a altres zones de Barcelona”

Colau no pot aturar els narcopisos

Pancarta contra els narcopisos

Una cinquantena de veïns de Ciutat Vella s’han concentrat aquest dimecres a la plaça Traginers per denunciar que els narcopisos “s’estenen cap a altres zones de Barcelona”. Actualment, hi ha una vintena de pisos al Raval on es consumeix droga, però els veïns asseguren que aquest fenòmen s’ha estès fins els barris del Gòtic i Sant Antoni, on hi ha comptabilitzats quatre narcopisos a cada barri. La mobilització veïnal ha comptat amb el suport dels representants de districte de Barcelona en Comú, ERC, PSC i Ciutadans.

En Carlos, portaveu de l’Associació de Veïns Robadors-Picalquers- Roig, ha denunciat que “encara estan pendents” els compromisos que va adquirir l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb els veïns. “El problema que tenim és que hi ha una migració circular, a mesura que es tanquen narcopisos, aquests es desplacen cap a altres zones on tot està obert”.

68536-mani.jpg

Les entitats veïnals demanen “una intervenció més radical” i critica que l’Ajuntament “està posant pegats per solucionar un problema que necessita una intervenció urgent”.“No és admissible que qualsevol estranger vingui als nostres carrers a drogar-se, a fer les seves necessitats o tenir sexe, quan tot això està prohibit per la normativa municipal”, afirma Carlos.

Daniel Milian, un altre dels veïns afectats, ha afirmat que “tornem a veure situacions similars a les de fa 25 anys” i ha denunciat “la sensació inseguretat que patim i la degradació que viu el barri com a conseqüència del tràfic i consum de drogues”.

Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 Joanet, Lleida, 13/04/2018 - 20:32

On no arriba la seguretat publica, ho fa la privada. A les urbanitzacions de luxe tenen el seu servei de guarderia privat, i no entenc com es que asl barris de Barcelona, no existeix cap associació sense anim de lucre amb una finalitat estatutaria de denunciar els incompliments de les lleis de civisme i convivencia , a nivell institucional

#17 Sergi , Barcelona, 12/04/2018 - 13:08

Es lo que tiene esta izquierda caduca y trasnochada, de un buenismo infantiloide y cobarde, cuando tienen que atajar situaciones que requieren la actuacion de las fuerzas de orden publico no se atreven, han contado tantas milongas y tantos cuentos que no saben ni ejercer la autoridad del cargo. Manteros, carteristas, okupas, acampados, narcopisos,

#16 pepe, andorra, 12/04/2018 - 13:00

por una España de todos, la escuela en español.....

#15 pepe, andorra, 12/04/2018 - 12:59

Esto ya lo han hecho en Palma con los juzgados nuevos, primero degradan a propósito un barrio, baja el valor de los inmuebles, alguien los compra a bajo precio y después por arte de magia, en Palma fue la construcción de los juzgados, el barrio se regenera y suben los precios. Esta muy visto.

#14 AF, Bcn, 12/04/2018 - 12:55

Ganes de que acabi el mandat? Moltes.
Por per l'estat dels comptes que trobarem? Molta més encara.