Publicitat
Societat · 7 d'Agost de 2020. 17:32h.

Colau no serà investigada pel covid

La magistrada considera que va ser una "situació sobrevinguda i desconeguda fins al moment"

Colau no serà investigada pel covid

El jutjat d'instrucció número 20 de Barcelona no ha admès la denúncia presentada pel sindicat CSIF contra l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i altres membres del govern municipal per trigar a dotar els agents de les mesures de protecció necessàries per a desenvolupar la seva tasca durant la pandèmia, com ara mascaretes i guants.

La magistrada considera que era una "situació sobrevinguda i desconeguda fins al moment" i que, malgrat que "la falta d'encert en alguns casos o dubtes a l'hora d'aplicar unes o unes altres mesures", no aprecia delicte. La jutgessa, en la resolució, no aprecia "indicis que les conductes descrites puguin tenir lloc als altres tipus penals esmentats ni en cap altre il·lícit penal".

El sindicat denunciant defensava que hi havia un possible delicte en el fet que no es dotés de mascaretes i guants als agents de la Guàrdia Urbana que actuaven al carrer, fet que ho atribuïa a un increment de casos.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pere, Blanes, 09/08/2020 - 10:13

Pues discrepo y además mucho con esa decisión, sobrevenida e inédita lo sería en el caso de China, incluso durante las primera semana en Italia pero aquí teníamos 15 - 20 días de margen y se usaron para fomentar y publicitar manifestaciones ideológicas.

#1 joan, manresa, 07/08/2020 - 19:06

El Casal tencant ya la seva paradeta..----Caram...,caram...!!!.Sentim olor de socarrim per aquí....,"per trigar a dotar......"axó no es falta greu...????no es mala gestió....???o dit d'altre manera...,incapacitat devant d'imprevists...???No u tenim gaire clar.Pro axó senta un precedent....,o no...???Axó es una miqueta " olla" de cols triades