Societat · 24 de Novembre de 2022. 13:57h.

Colau perd els papers amb una estudiant

"Em vesteixo com em dóna la gana"

Colau perd els papers amb una estudiant

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Culau, ha tingut una enganxada amb una estudiant de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) després que li preguntés per l'evolució de la seva forma de vestir en l'entrevista d'aquest dijous dins el cicle de Vermuts del Diari de Barcelona.

L'estudiant, com es pot veure en el vídeo de BTV, li ha preguntat si l'evolució en la forma de vestir "reflecteix una moderació d'idees o un madurament polític". "Em sap greu que una dona em pregunti per la meva manera de vestir i no ho respondré, sincerament", ha dit Colau, i li ha etzibat que "em vesteixo com em dóna la gana".

Colau ha qualificat "fora de lloc" preguntar i "categoritzar sobre com em vesteixo". Em vesteixo com em dóna la gana, bàsicament", ha sentenciat. La resposta de l'alcaldessa ha provocat el plor de la futura estudiant. Colau, un cop finalitzat l'acte, s'ha apropat a l'estudiant i li ha demanat disculpes. "Em sap greu haver-te contestat tan impulsivament".

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#54 El escalibador, Can Bombilla, 26/11/2022 - 14:09

No sé que opinará Fernando Esteso de todo esto.

#53 Arm, Figueres, 26/11/2022 - 11:08

Tv3 i rac1 han donat aquesta noticia?

#52 Andrea, Barcelona, 25/11/2022 - 16:43

Señora Alcaldesa, Presidir el Ayuntamiento no le da derecho a faltar el respeto a quien le hace una pregunta que a Vd. le incomoda. Le incomoda porque sabe lo que ha querido decir que, con el tiempo se ha ido acomodando a los hábitos de "la casta" y, eso, es ponerla frente al espejo.

#51 lluis p., barcelona, 25/11/2022 - 13:39

Eso es de responder con esa agresividad hasta hacerla llorar a una pregunta formulada sin faltarle al respeto es violencia politica, no? o estos con la superioridad moral que les caracteriza estan exentos de ser calificados con esos terminos cuando ellos la realizan?

#50 Onofre de Dip, Vigo, 25/11/2022 - 13:07

No me sorprende nada. Estos "amis du peuple" son todos iguales, todos llevan un pequeño tirano dentro. Por cierto, Dalmases no lo hubiera hecho mejor.