Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2021. 19:21h.

Colau perd pistonada

Cent entitats s'apleguen contra ella

Colau perd pistonada

Més de cent entitats s'han unit a 'Barcelona és imparable', un nou moviment contra la gestió de govern d'Ada Colau i contra el "desànim, la mediocritat i la inactivitat" que, consideren, viu la capital catalana. Entre les seves accions, de moment ja han convocat una manifestació per al pròxim 21 d'octubre a la plaça Sant Jaume de la ciutat, davant de l'Ajuntament.

El col·lectiu es defineix com "un moviment transversal amb diferents sectors de la ciutat dins de l'marge de el respecte mutu i la democràcia" i afegeix que "cap de les persones i/o entitats promotores no té cap directiu de cap partit polític".

La plataforma assenyala en un manifest que la pandèmia ha suposat "un fort cop en els àmbits sanitari, econòmic i social" de la ciutat. Afegeixen que, a més, "institucionalment, s'ha volgut diluir el model d'èxit de Barcelona i ha estat projectada com a ciutat de el no" el que, al seu parer, "ha deixat escapar grans oportunitats de progrés social, econòmic i de sostenibilitat".

Per aquest motiu, criden a la mobilització "ia la força de la seva gent, els seus barris, els seus comerços, entitats, associacions, empreses i autònoms per impulsar la Barcelona de l'sí" i que la capital catalana "recuperi el lideratge i el dinamisme que la han portat a ser una de les millors ciutats d'al món on viure".

Per recuperar aquest lideratge, des de Barcelona és imparable reclamen un model de desenvolupament que sigui "respectuós amb el medi ambient", però que es basi en "un ecologisme modern, no conservador". També demanen que aquest model "impulsi l'economia en tots els àmbits, que valori l'esperit emprenedor i que doni oportunitats als que volen crear riquesa".

A més, reclamen impulsar aquest model de desenvolupament i, alhora, "redistribuir millor la riquesa i reduir les desigualtats, promocionar el paper actiu de la dona treballadora, comprometre amb les persones més vulnerables i garantir l'ocupació laboral i uns serveis de qualitat".

Entre les més de cent entitats adherides a 'Barcelona és imparable', es troben el Gremi d'Hotels de Barcelona, l'associació de Comerciants Rambla Catalunya i els Joves Empresaris de Catalunya, Som Sant Antoni i l'associació de Veïns de les Tres Torres, de la Barceloneta, de l'Bon Pastor, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Fer, BCN, 07/10/2021 - 17:59

Neferu, a la pequeña de los Esteso, que tú bloque tenga desperfectos se la suda, con la tontería de baldosas, pinturas lisergicas y demás, se van llenando los bolsillos,de eso, que no quepa duda.

#7 Hector, Barna, 07/10/2021 - 17:35

Tan culpable es ella como Collboni del PSC, Comunes (Podemos) y Psc (Psoe), vaya ciudad están dejando, sólo hay suciedad y delincuencia.

#6 Neferu, Barcelona, 07/10/2021 - 13:48

3º..una pared que está agrietada por su alto deterioro. Son varias las veces que se lo hemos pedido y nos dice ud. que lo tienen en cuenta pero que no disponen de dinero. Ya sabemos que a ud. le gusta gastarlo en piedras y adoquines que no sirven para nada aunque cuestan un riñón, pero esto clama al cielo. A los vecinos se nos acaba la paciencia

#5 Neferu, Barcelona, 07/10/2021 - 13:43

2º.. pues mire, alcaldesa, de toda la vida los niños han ido y venido por esta calle y ninguno ha salido traumatizado por falta de raxolas bonitas. Si ud. no sabe en qué gastar el dinero le sugiero que haga caso a las varias peticiones de mi comunidad para que nos arregle la pared que compartimos con un polideportivo de su ayuntamiento. Una pared.

#4 Neferu, Barcelona, 07/10/2021 - 13:40

Sra. Colau : Esta mañana los vecinos hemos vista cómo nuestra a nuestra calle las máquinas le estaban levantado el pavimento. Un pavimento que no estaba deteriorado. He preguntado y se me ha dicho que es que en el medio van a poner una hilera de raxolas bonitas para que sea más agradable a los niños de un colegio cercano. Pues mire, de toda la vida