Publicitat
Societat · 26 de Març de 2020. 20:43h.

Colau s'avança a Vergés

L'Ajuntament imita Madrid i crea 600 nous llits d'hospital en col·laboració amb la conselleria

L'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb el Departament de Salut, han dissenyat el projecte 'Pavelló Salut' que consisteix en adapta pavellons i poliesportius municipals per ampliar en 600 llits la capacitat dels tres hospitals de referència de la capital catalana: la Vall d'Hebron, el Clínic, l'Hospital del Mar i el de Sant Pau.

L'alcaldessa Ada Colau ha explicat en roda de premsa que per a la Vall d'Hebron s'habilitarà el Centre Esportiu Municipal Olímpics, per a l'Hospital del Mar s'adaptarà el poliesportiu Claror Marítim i l'hospital Sant Pau tindrà com annex el Centre Esportiu Municipal. Pel que fa al Clínic, encara s'està estudiant quin centre utilitzar per ampliar la seva capacitat.

Colau ha assegurat que el consistori ha posat “el 100% dels seus recursos al servei de l'emergència sanitària”. “Ens volem preparar per als pitjors dels escenaris”, ha assegurat l'alcaldessa de Barcelona. També ha informat que els serveis municipals, en col·laboració amb el Departament de Salut, continuen identificant espais i necessitats logístiques perquè “es puguin arribar a 1.000, 2.000, 3.000 llits, els que calguin”.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que aquests espais actuaran com a “extensions dels mateixos hospitals” i serviran per atendre pacients amb coronavirus, però que “no necessiten atenció crítica”. També ha informat que les unitats de cures intensives s'han ampliat en 196 habitacions en la Vall d'Hebron, 60 a Sant Pau i 42 a l'Hospital del Mar.

 

 

Ada Colau
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , amAMB LES RETALLADES EN SANITAT QUE FET EL GOVERN CATALÀ FA FALTA POSAR MES LLITS ,, POSAR LLITS , 27/03/2020 - 00:33

3 ) Carles lo que importa es que imita a los que hagan las cosas bien hechas , haunque las haigan hecho muy tarde.JO Cuan beix a ADA COLAU ,,Pienso cuan deia li molestaba tenir molts turistas a Barcelona .ARA Estara contenta ARA JA NO EN TE CAP .Ara ja no pintan EL BUS TURISTICO Porque esta en el Garaje PONER MAS CAMAS Sempre es bona idea

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/03/2020 - 00:21

Tanto alabar a Carmena y al final va a rebufo de Ayuso. Al menos espero que le sirva para madurar.

#2 Lula, Bcn, 26/03/2020 - 23:37

Por aquí si señoras! Ahora q sea rapidito y funcional:)

#1 M Pilar, Barcelona, 26/03/2020 - 23:05

Sembla que a l'Alcaldessa Imma no li ha agradat aixó: !Nos acordamos de Sta. Barbara cuando truena! Ara recorre als Bombers!!!