Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2021. 09:42h.

Colau se n'adona ara que Catalunya és plural

"Hi ha gent que és independentista i gent que no ho és"

Colau se n'adona ara que Catalunya és plural

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha manifestat a través de les seves xarxes socials després de la xiulada al pregó de la festa major de Gràcia. Colau ha afirmat al seu Facebook que "Gràcia i Barcelona són afortunadament plurals i diverses. Hi ha gent que és independentista i gent que no ho és".

Colau ha volgut normalitzar la xiulada. "És normal i saludable tenir una ciutadania mobilitzada i critica. M'ha passat a mi i a un munt d'alcaldes i alcaldesses en altres ocasions", ha dit l'alcaldessa de Barcelona.

"No deixem que cap actitud sectària espatlli aquesta convivència. Jo no ho faré. No deixaré que cap xiulet modifiqui els meus sentiments i afectes cap a persones que pensen diferent de mi", ha explicat Colau.

"Si alguna cosa hem d'aprendre d'aquests anys difícils i de la terrible pandèmia és precisament que ens hem de cuidar els uns als altres, valorant la diversitat com una riquesa, afrontant les diferències des del diàleg i ajudant a millorar el dia a dia col·lectiu cada un des del seu raconet de món", ha conclòs l'alcaldessa.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 Pepe, Andorra, 15/08/2021 - 23:19

Y también hay alcaldes de verdad y alcaldes puestos como actores para hacer cosas q no pueden con su nombre y así quitarse el marrón. Vamos, lo q ha hecho el PSC con Colau.

#25 JM, Barcelona, 15/08/2021 - 20:13

"Hay gente que es independentista y gente que no lo es"

¿Entonces por qué narices mandas al Ñordi de pregonero cuando ni siquiera es nadie relevante en Gràcia? Para decir lo obvio, siempre lo haces todo para mantener contentos a los indepes, y fastidiar la vida a los no indepes.

#24 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 15/08/2021 - 20:00

¡A ver si descubre más cosas y se da cuenta de que con su gestión del Ayuntamiento está pudriendo Barcelona!

#23 joan, manresa, 15/08/2021 - 17:22

cont.)de las ments de milers de personas...,tambe en part de las nostres..,pro no podem tancar els ulls ala crua realitat...,Catalunya será un Estat quant tinguem el convenciment de milers i milers de personas..,no valen 50%..,molt mes ,apostem per u 75%,i apadrinats per Europa. Pro mentre anem fen amics com are, u tenim magre. Tanquem el llum

#22 joan, manresa, 15/08/2021 - 17:16

tinu.)las dugués corrents ens semblen respectables...,no cal que detallem las arribades de Franco a CAT i a Manresa...,per posar la pell de gallina .Sra.Colao ,naltros tambe voldríem un Estat Catalá. pro la realitat es la que es, i no si val aprofitar que tenim centenars de xarlatans de fireta ,per aprofitar-se personalment i políticament (con