Publicitat
Societat · 24 de Desembre de 2020. 10:08h.

Colau se'n recorda ara de la Meridiana

L'alcaldessa diu gairebé un any després que els independentistes "menyspreen els drets d'altres ciutadans"

Colau se'n recorda ara de la Meridiana

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha denunciat que els impulsors de el tall de la Meridiana "menyspreen els drets d'altres ciutadans" i espera que el nou conseller d'Interior, Miquel Sàmper, col·labori amb l'Ajuntament per solucionar el tall de la Meridiana per col·lectius independentistes.

"S'ha de mantenir el dret a la manifestació, però no si això vol dir que es menyspreen els drets d'altres ciutadans durant mesos i mesos", ha dit Colau en resposta a una pregunta del Partit Popular.

L'alcaldessa ha afegit que "ha faltat voluntat per part de la Conselleria d'Interior i espero que això canviï en breu". "Una cosa és una manifestació puntual i l'altra és que es repeteixi cada dia i que col·lisioni amb els drets d'altres veïns i veïnes", ha sentenciat.

Finalment, Ada Colau ha criticat que l'exconseller d'Interior, Miquel Buch no tenia "cap voluntat d'assumir la seva responsabilitat de gestió". Fiscalia investiga des de fa uns mesos si hi va haver algun tipus de delicte per part dels anteriors responsables d'Interior en la permissivitat amb aquests talls.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 C. Masegosa, Esplugues de Llobregat, 25/12/2020 - 09:02

Eso de derechos me suena lo mismo cuando la PAH se junta y monta el pollo para evitar lanzamientos. Significa desahuciar.
Respecto al ex-Conseller Miquel Buch, usted tan alegremente dice que no tenía voluntad alguna de asumir responsabilidad de su gestión. Eso me suena, quizá no, seguro sí, como Ud. Sr. Colau i Ballano. Pronto dejará la alcaldia

#20 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, COLAU BARCELONA ES DE TOTS ., 24/12/2020 - 23:34

ADA COLAU No SE´N RECORDA ARA lo que pasa es QUE JA ELECCIONS EL 14-F .Esta obligada a fer algu o dir algu al respecta si no vol perdre molts vots .. Pero tampoc podra molesta molt a E.R.C. si vol que estos la ajudin aprobar lleis i presupostos ..ADA COLAU Lo tiene mal no sabe de lado de quien tiene que estar .

#19 David, FOLGUEROLES, 24/12/2020 - 19:56

Si este fuera un país serio y democrático la Colau hace ya tiempo que estaría detenida, juzgada y cumpliendo su pena. Pero lo dicho, si este fuera un país serio y democrático.

#18 Julivert vert, Barcelona, 24/12/2020 - 18:19

Parece que se aproximan elecciones, hay que cuidar los votantes de la meridiana que están hasta ... de los cortes. Los comunes siempre igual normalmente trabajan para el nacional-catalanismo y de vez en cuando hacen algún gesto para sus votantes.

#17 Victor, Barna, 24/12/2020 - 17:10

Tremolen les cames ara que arriben les eleccions a la Gene? No has fet res en un any ni vosaltres ni PSC ja no cola