Publicitat
Societat · 30 de Gener de 2021. 19:18h.

"Colau s'està carregant Barcelona"

Manuel Trallero, periodista: "Ha implantat el lletgisme com a estètica"

"Colau s'està carregant Barcelona"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha afirmat que "Colau s'està carregant Barcelona" i ha titllat d'"abominable" el canvi que ha experimentat la ciutat en els darrers anys. Trallero, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha manifestat que l'alcaldessa "ha implantat el lletgisme com a estètica" a Barcelona.

"Colau s'està carregant Barcelona, ha implantat el lletgisme com a estètica, és abominable, s'ha carregat la ciutat" ha lamentat el periodista. "No és que sigui un patriota barceloní, però era una ciutat que tenia la seva gràcia, i aquesta dona ha fet tot el possible per embrutar-la, entristir-la i perquè semblés un camp de concentració, una presó amb barrots i murs" ha criticat l'escriptor.

"Colau va aprofitar que tots estàvem tancats a casa per la pandèmia per transformar el paisatge urbà de Barcelona a base de col·locar blocs de ciment, ampliar els carrils amb barrots com si estiguéssim en una presó i construir blocs com si fossin murs sense cap mena de diàleg" ha criticat Trallero, que ho ha titllat d'un "acte d'absolut autoritarisme".

"Els carrils bici estan assenyalats amb unes coses absolutament abominables" ha apuntat. "Tot allò que va fer Maragall de Barcelona posa't guapa aquesta dona d'un cop de ploma s'ho ha carregat" ha manifestat en l'entrevista.

Manuel Trallero també ha recordat que "una de les seves tinents d'alcalde volia acabar amb la indústria automobilística a Catalunya. La poca indústria que ens queda la vol tancar" i s'ha mostrat crític amb el fet que Colau consideri el turisme "un enemic".

"El seu enemic numero 1 ha estat el turisme. Si acabem amb el turisme, no sé què ens quedarà. No sé de què viurem" s'ha preguntat el periodista. "Barcelona és una ciutat terciària abocada al turisme, han generat un odi al turisme que no s'entén" ha dit.

92605-999.jpg

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#27 Alejandro, Castelldefels, 20/06/2021 - 12:49

Esta alcaldesa le viene grande el cargo, se cree que todos los barcelonés tenemos dinero para cambiar de coche como el que cambia de pantalones, tendría que darnos ayudas para poder comprar otro coche además así se reactivarla el sector de la automoción, ella piensa que con una tarjeta de bus se soluciona, es injusto para los barceloneses

#26 Pau B., Barcelona, 02/02/2021 - 20:13

Pero qué esperáis de la gestión de una individua sin oficio ni beneficio conocido y okupa…

#25 Sergi Sergio, Barcelona, 01/02/2021 - 14:55

Pero que quereis de una hortera como esta??? Pues, lo logico, horteradas para dar y regalar. L'Eixample destrozado por su obra y gracia.

#24 Aclaración, Barcelona, 01/02/2021 - 09:23

Ella no. Los que destruyen Barcelona son los propios barceloneses/sas cuando votan a gentuza como ella.

#24.1 Pau B., Barcelona, 02/02/2021 - 20:11

No salió votada. Está ahí gracias a los pactos con PSC y Valls…

#23 El morochino multicultural, Tombuktú, 31/01/2021 - 15:53

Solo con recordarme los buenos ratos que pase viendo a Pajares y a Esteso en sus peliculas esta mujer ya tiene mi voto.