Publicitat
Societat · 4 d'Octubre de 2022. 10:00h.

Colen una urna de l'1-O a una exposició sobre disseny de vanguardia

Rep el premi Cultura d'Opinió atorgat pel FAD

Colen una urna de l'1-O a una exposició sobre disseny de vanguardia

L'exposició 'El millor disseny de l'any' organitzada per Foment de les Arts i el Disseny de Barcelona (FAD) inclou una urna del referèndum de l'1 d'octubre al vídeo promocional. La urna va rebre el premi Cultura d'Opinió. L'exposició es podia visitar fins al 29 d'agost.S'hi recollien més de 400 obres guanyadores i finalistes dels diferents premis atorgats per les associacions del FAD en les diferents disciplines: arquitectura i interiorisme, disseny gràfic i comunicació visual, disseny industrial i art contemporani.

"El millor disseny de l'any és la mostra imprescindible per descobrir els projectes més destacats dels darrers mesos", indicaven.

El Foment de les Arts i del Disseny “és una associació sense ànim de lucre de professionals i empreses vinculades al disseny”. "Creiem que el disseny pot millorar la vida de les persones", indiquen.
captura-de-pantalla-2022-10-04-a-las-10.09.23.png
"Per això dediquem els nostres recursos a promoure la cultura creativa, a donar suport a les noves generacions ia estimular l´excel·lència en el disseny de producte, l´arquitectura, la moda, el disseny gràfic, la comunicació visual, l´artesania i les arts en general", conclouen.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#21 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 04/10/2022 - 18:45

Si ven el táper con los macarrones con chorizo que llevo cada día para almorzar se cagan encima. Con el logo de spiderman pintado por mi hijo. Superen eso, mamones.

#19 Nitato, Navarcles, 04/10/2022 - 16:51

Crec que la obra s'hauria de dir "coprofagia, cultura lazi per autoconsum lazi"

#18 nyerro, L'Escala, 04/10/2022 - 16:33

Es que aquests i altres premis ja se'ls donen entre ells, de la mateixa manera que es reparteixen assessories, embaixadetes i altres rectories...i es que aixó de treballar es molt dur i val mes que ho facin els llanuts que els voten....

#17 Neferu, Barcelona, 04/10/2022 - 16:06

¿ Quééé? ¿ Que una urna hecha en China como churros, va rebre el premi Cultura d'Opinió??? Jajajajajajaja. Esto es el colmo de la degeneración intelectual. JAJAJAJAJAJA Esto cada vez va más cuesta abajo, ya no hay quien frene el deterioro neuronal.

#16 Carlos Gomez, que pasa nen, 04/10/2022 - 15:20

No sigeu cruels amb les tares alienes

Recordeu que aquests avui que s´autopremien son els mateixos que adoren bolardos i fan solemnes homenatges institucionals a portes.

Heu de saber que el comsifosisme es un greu trantsorn de la personalitat molt arrelat a la catalana terra, de molt mal pronostic i amb conseqüencies fatals pels qui abusen d´el