Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2013. 14:52h.

Colom inaugura una mesquita a l'Alt Penedès

La Fundació Nous Catalans diu que Ziani està "exiliat forçós" al Marroc

Colom inaugura una mesquita a l'Alt Penedès

Imatge de l'acte (Foto: http://www.nouscatalans.cat)

El secretari d'Immigració de Convergència i director general de la Fundació Nous Catalans −vinculada a CDC−, Àngel Colom, ha inaugurat una mesquita als Monjos (Alt Penedès). La fundació justifica l'absència a l'acte d'aquest dissabte del president de l'espai Catalanomarroquins, Noureddine Ziani -expulsat d'Espanya acusat de fomentar el salafisme- perquè està "exiliat forçós" al Marroc.

El dirigent de CDC ha exhortat els musulmans penedesencs "a ser uns catalans més". A més, ha recordat l'expulsió recent, "per catalanista", de Ziani, el qual "espiritualment és avui aquí amb nosaltres i que un dia possibilitarem que torni a Catalunya amb tots els honors".

La inauguració de l'oratori dels Monjos ha comptat també amb la presència del president del grup municipal de CIU a l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Joan Baptista Rubio, del rector de la Parròquia de la ciutat, de molts veïns dels Monjos, membres de la comunitat musulmana de la comarca i una representació de la direcció de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya (UCCIC), i de l'Espai catalanomarroquí de la Fundació Nous Catalans.

En aquest sentit, destaca la presència d'Àtiqa Bouhouria Moulay Meliani, esposa de Noureddine Ziani, el qual, segons la fundació, està "exiliat forçós al Marroc". Per part de la direcció de la Fundació Nous Catalans, hi han estat Àngel Colom, Èric Bertran, sotsdirector general, i Rodrigo Roco, director de l'espai catalanoargentí.

Colom i la resta de convidats han estat rebuts per la comunitat musulmana dels Monjos amb un aplaudiment a l'entrada del nou oratori musulmà. Després s'han fet uns petits discursos a càrrec dels representants de la comunitat musulmana de l'Alt Penedès o, entre altres, el mateix Colom.

També ha parlat en nom de l'ajuntament el regidor de CiU i cap de l'oposició ja que, segons la Fundació Nous Catalans "inexplicablement ni l'alcaldessa socialista i cap regidor de l'equip de govern" no han assistit a l'acte.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#32 Viriato, barcelona , 28/05/2013 - 16:32

ESTA MEZQUITA TAMBIEN ES UNISEX OSEA
MACHISTA ?

#31 amoscaciques, Girona, 28/05/2013 - 16:04

Molt bé,Colom, fent país,si senyor. Les mesquites seran les noves seus de CiU per aconseguir l´estat propi? Potser aconseguiràs deixar de ser Espanya per ser una nova regió del Marroc...en fi.

#30 Núria, Reus, 28/05/2013 - 11:12

No veig la diferència entre inaugurar mesquites i ferias de abril.

#30.1 don Pelayo, Barcelona, 28/05/2013 - 16:01

Pues hay bastante diferencia,Núria, aunque,es difícil que tú lo entiendas,porque eres "bona catalana" y claro,todo lo que no sea CiU,ERC,els castellers, TV3,correbous,calçots,LLuís LLach y el Bon cop de falç...lo demás,colonos,immigrantes y no integrados.
En fin,tú te lo pierdes.

#29 anacleto, BCN, 28/05/2013 - 10:57

El suicidi, continua.

#28 fernandomartinez@@, bse, 28/05/2013 - 10:33

República arabe de CATALABIA, Nuevo Estado de la Organización de estados Africanos con el islam como religion, el árabe como lengua oficial y única, la Sharia como ley judicial, y el burka como trapo nacional, para hacerlo más histórico, nombrarán Conde de Barcelona al Rey mohame de Marruecos,