Publicitat
Societat · 23 de Setembre de 2014. 08:56h.

Colom predica la independència als pakistanesos

"Tots els que estem aquí 'sí-sí'"

El secretari d'immigració de CDC i director de la Fundació Nous Catalans, Àngel Colom, ha animat una trentena de pakistanesos a votar 'sí-sí' a la consulta del 9N: "Jo els demano que en la butlleta de la consulta posin 'sí-sí'".

Colom els ha dit que "si volen recuperar els recursos que van a Madrid i no tornen, els demano que votin 'sí-sí'". "Tots els que estem aquí 'sí-sí'", ha afegit. El col·lectiu pakistanès ha rebut les paraules entre aplaudiments i amb un "Visca Catalunya".

El responsable d’immigració de Convergència ha fet referència a les futures llengües d’una Catalunya independent i ha manifestat que "apostem per una inversió". "Crec que vostès volen que els seus fills parlin quan siguem grans l'urdú, això també ho volem nosaltres", ha puntualitzat.

Àngel Colom, que ha barrejat el català i castellà en la trobada que ha fet a la seu del partit de la lliga musulmana, ha remarcat que "treballarem perquè d'aquí a quinze, vint o trenta anys els catalans puguin anar pel món parlant urdú, portuguès o xinès a més del castellà, anglès o català". "Per tant, l´Estat Català serà competitiu pel que fa a les llengües", ha sentenciat.

Colom, a la seu del partit de la lliga musulmana
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#44 Alejandro, San Fernando , 24/09/2014 - 16:11

A ver, que yo soy español y estoy en contra de todo esto del 'prusés', pero los indepes tenéis que reconocer que estáis vendiendo motos por encima de vuestras posibilidades.

#43 Plip, barcelona, 24/09/2014 - 12:58

este tío es tonto

#41 naranjito, Zaragoza, 24/09/2014 - 00:54

Me consuela pensar que el dia que les dé por poner una bomba en el metro de Barcelona, lo harán portando una estelada.

#40 Ramon, Badalona, 23/09/2014 - 21:34

Amb la seva indecència de consulta ilegal absurda, pretenen que un marroquí que visqui (i estigui empadronat) a Olot pugui votar, pero un olotí que visqui (i estigui empadronat) a Cuenca no,...

#39 Neferu, Barcelona, 23/09/2014 - 21:32

Bueno?No se por qué me viene a la memoria que Franco también contó con el apoyo de los musulmanes a la hora del Alzamiento y ,que tuvo una guardia mora que lo acompañaba a todos los sitios.