Batussa entre mossos i estudiants pels carrers de Barcelona

La manifestació convocada pels estudiants aquest dimecres al vespre, com a protesta pel desallotjament del rectorat de la Universitat i la posterior càrrega dels mossos d'esquadra, ha finalitzat també amb aldarulls. A la Via Laietana, els manifestants i els membres de la policia catalana s'han enfrontat i ha tornat a haver ferits i detinguts. A les vuit del vespre, els estudiants, en un nombre superior al miler, han iniciat la marxa a la plaça Universitat. Tot seguit han caminat pel carrer Pelai. A l'alçada de La Rambla hi ha hagut els primers incidents quan els mossos han evitat que els manifestants entressin en aquest passeig.

Però els principals incidents s'han produït a Via Laietana amb el carrer Jaume I. La intenció dels estudiants era accedir a la plaça Sant Jaume, però la policia ho ha impedit. Com a conseqüència dels enfrontaments hi ha hagut ferits i detinguts. La càrrega dels mossos ha posat punt i final a la manifestació.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Provolone, Barcelona, 19/03/2009 - 20:36

Superior al millar? Diciendo que eran más de dos también seria cierto, osea, no mentira. Yo nunca me he involucrado en estos jaleos, pero no nos queda más remedio. Los medios de comunicación empiezan a provocar naúseas hasta a los cidadanos medios.

#7 David, Matadepera, 19/03/2009 - 09:37

ara ja sabem a on han anat a parar els guardies civils i policia nazional que van esntrar als Mossos...

#6 Nico, malaga, 19/03/2009 - 09:17

Anda! Como con franco.

Mossos heridos? No será de tanta cocaína que se meten antes de desalojar?

#5 Mayans, Oliva, 19/03/2009 - 08:08

El plan de Bolonia, tal como se pretende imponer, es totalmente alocado e inviable. A las universidades les espera una década de trastornos, hasta que alguien con sentido común dé marcha atrás. Que tendrán que hacerlo. Lo que nos espera.

#4 selene, barcelona, 19/03/2009 - 07:47

Saura está entrenando a los mosos para enviarlos a luchar contra el ejercito de españa para lograr la independencia ja ja. Estos mosos torturan y pegan mas que en Abu graib