Publicitat

Uns manifestants asseguts al terra intenten aturar furgonetes dels Mossos

Mitja dotzena de manifestants han intentat aturar el pas de furgonetes dels Mossos d'Esquadra tot seient al mig del carrer. L'acció, realitzada al passeig de Gràcia de Barcelona, ha recordat a la del 1989 quan uns ciutadans xinesos van posar-se davant dels tancs per evitar el seu pas a la plaça de Tiananmen.

Al final, els agents policials han aconseguit que les persones que protestaven seguissin amb la seva actitud, però en un cantó del passeig, per la qual cosa els furgons de la policia catalana han pogut seguir el seu camí.

Un altre grup de persones ha aprofitat la marxa de les furgonetes dels Mossos d'Esquadra per increpar amb insults els agents.

Manifestants asseguts al passeig de Gràcia
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Daserrout, BCN, 31/03/2012 - 14:28

T'has passat amb això de Tiannamem. Allà els van pelar o es van passar 30 anys als camps de reeducació.

#5 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 29/03/2012 - 19:03

No, a Tiananmen els tancs estaven massacrant la gent. Aquests carallots estaven impedint que la policia aturés els bullangueros, en greu perjudici dels vaguistes pacífics que tenen tot el dret a protestar.

#4 Almogàver , La Sagrera , 29/03/2012 - 17:12

Només els fills d'en Franco blasmen el dret a vaga invocant la constitució i la democracia, quan són els mateixos o els fills dels qui anaven a rebre i aclamar al dictador quan venia a Catalunya. Aquest dies tots els qui m'han dit que no farien vaga m'han donat una resposta digne d'un pinxo.

#3 Malik, Al-Barcino, 29/03/2012 - 16:44

La comparació és molt desafortunada.... Els manifestants de Tiananmen van donar la vida (van morir) tot lluitant contra una dictadura cruel i comunista... En canvi, aquests pollosos antisistema viuen en un estat de dret i es pixen a les botes dels policies...

#2 joan, barcelona, 29/03/2012 - 16:18

"Al terra"???? .. o "a terra"? ... si heu de traduir les coses directament del castellà, no cal que feu un diari en català.

Totes aquestes coses em confirmen que els redactors que teniu deuen ser becaris o deuen cobrar molt poc (tenen títol universitari?).