Publicitat
Societat · 3 d'Octubre de 2012. 12:32h.

Com ho vegi la Merkel

Dos policies municipals de Cerdanyola fan el brètol durant el servei

Com ho vegi la Merkel

Imatge de la coreografia

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha obert expedient disciplinari a dos agents de la Policia Local després d'haver aparegut en un vídeo a Youtube en una actitud que el mateix consistori qualifica d'impròpia, segons recull el 324.cat. En les imatges es veu els dos policies en un vehicle, amb l'uniforme oficial del cos, mentre canten, ballen, condueixen tapant-se la cara i remenen el cul.

Els agents simulen com poden la coreografia provocadora del vídeo promocional d'un grup musical rus format per tres noies i anomenat Serebro. Entre riures i més riures, un dels agents també es menja un plàtan en actitud eròtica. L'Ajuntament rebutja els fets i també que s'hagin difós les imatges per Internet, però no separa els agents preventivament del servei.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Josep Pagès Canaleta , CARDEDEU VALLES ORIENTAL, 04/10/2012 - 16:58

Me agrada la bona Propaganda que han fet de Totes les POLICIAS LOCALS he . Aixo son POLICIAS LOCALS No uns Borratxos amb el cotxe he posan en perill altres cotxes i conductors he

#14 Josep, Barcelona, 04/10/2012 - 13:27

Però a aquesta gentalla no s'els fà un psicotécnic o els contracten per afinitat politica ?. Si fos així, ja heu quedat ben retratats.

#13 Un, Barcelona, 03/10/2012 - 23:27

Com a policia, em fa vergonya aquests dos coincidents laborals. Per la resta només aclarar que els policies estem exempts de posar-nos el cinturó de seguretat, i que podem parlar per telèfon mentres conduim; altra cosa és que alguns ho utilitzin de manera negligent. Per sort, són una ínfima minoria.

#12 Montserrat Vila, Solsona, 03/10/2012 - 21:09

Doncs els he trobat divertidíssims, i la veritat, he rigut de valent. Va, que no n'hi ha per tant.

#11 Macià Alapedra, Quatrecamins, 03/10/2012 - 18:28

Pobrets. Amb la reducció del sou no m´extranya que molts funcionaris perdin la xaveta. L´altre dia en un jutjat del meu poble dúes funcionaries feien d´stripers per protestar. Després de signar l´acta del judici em vàren regalar les calces.