Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2020. 18:31h.

"Com pensen honrar els morts?"

Montero diu que "aquest govern cada dia lamenta les víctimes"

La portaveu de Govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat que se celebrarà un funeral d'estat per honrar els morts a causa del Covid-19. “Aquest govern lamenta cada dia els morts per aquesta pandèmia”, ha assegurat a pregunta d'e-notícies aquest dimarts en roda de premsa.

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dimarts que a Espanya han mort des de l'inici de la pandèmia 27.778 persones. Montero ha informat que “hi haurà un funeral d'estat pel conjunt de les víctimes del nostre país quan ens trobem en les condicions adequades, poder fer-ho amb calma, comptant amb tots, per retre homenatge el conjunt de les persones traspassades”.

La portaveu de l'Executiu central també ha ressaltat que “cada dia té un suport i una solidaritat amb les persones que es troben malaltes i té un agraïment a tots els professionals sanitaris que han estat en primera línia de batalla, als cossos i forces de seguretat”.

Montero ha afegit, d'altra banda, que “el fet que hi hagi determinats grups polítics que vesteixin d'un color o un altre no té res a veure amb el dolor que cada un sent”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 luis, barcelona, 20/05/2020 - 10:01

La Generalitat con una esplendida visión de futuro subió el MALDITO IMPUESTO DE SUCESIONES en el mes de ABRIL. Lo que demuestra que se olían el fregado

#1 luis, barcelona, 20/05/2020 - 09:58

¿Honrarlos?
Mejor seria que no les robarais con el IMPUESTO DE SUCESIONES
Seguro que se están revolviendo en la tumba , si ven como os aprovecháis de su muerte