Publicitat
Societat · 22 d'Abril de 2014. 10:51h.

Com sobreviure a la crisi del tèxtil

L'empresa catalana Hilaturas Jesús Rubio canvia el model de negoci i preveu incrementar la facturació un 25% en dos anys

Com sobreviure a la crisi del tèxtil

Imatge de la fàbrica

L’empresa de Barberà del Vallès Hilaturas Jesús Rubio ha iniciat les seves vendes a l’exterior de la mà del programa d’Iniciació a l’Exportació d’ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Fruit d’aquesta nova acció comercial països com França, Portugal, Alemanya o Itàlia, l’empresa vallesana ha obert una nova estratègia responent a les necessitats dels actuals clients. Amb aquest nou model de negoci, Hilaturas Jesús Rubio preveu que durant 2013 i 2014 la seva facturació s’incrementi un 25% respecte a la del 2012 i ha arribat a més de 530.000 euros aquest any.
 
Hilaturas Jesús Rubio és una empresa familiar fundada el 1968 que es dedica a la manufactura de filats tèxtils, bàsicament de llana. Fins fa dos anys, fabricava amb la matèria primera que els proporcionava el client. Recentment ha iniciat una nova estratègia invertint en maquinària, matèria primera i eines de comunicació per tal de dur a terme tot el procés del filat, des de la preparació de la matèria, el cardat o la filatura fins al control de qualitat i entrega del producte.

A més, Hilaturas Jesús Rubio també ha passat a produir la seva pròpia marca. La promoció comercial de la nova activitat ha aportat noves comandes a l’empresa vallesana que fins i tot ha recuperat antics clients que havien deixat de treballar amb el sistema de manufactura perquè volien comprar el producte acabat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 22/04/2014 - 15:02

EL Sector del Tèxtil de Catalunya , fa molts anys que te perdues perculpa de XINA . Els Xinesos que ban vindra a Catalunya han fet molt de mal AL TÈXTIL CATALÀ .. Agradi o no aquesta es una gran veritat i tots hu saben he

#1 Francesc777, Barcelona, 22/04/2014 - 11:32

Be doncs, per als desinformats, per aixo serveixen les "ambaixades" de la xarxa ACCIO