Publicitat
Societat · 31 d'Octubre de 2008. 13:51h.

Comença el consumisme

Barcelona instal·la la il·luminació nadalenca a finals d'octubre

Comença el consumisme

Imatge dels operaris

Operaris de l'Ajuntament de Barcelona han començat a instal·lar la il·luminació nadalenca en els carrers de la ciutat, malgrat estar a finals d'octubre i faltar encara més d'un mes per a les festes. Aquesta il·luminació s'ha instal·lat el 31 d'octubre en diferents carrers de Gràcia i l'Eixample, tal com mostra la fotografia, però a d'altres zones com el Poble Sec o Ciutat Vella ja llueixen des de fa una setmana.

En aquest sentit, el president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a Hereu que “es posi les piles” per a ajudar als comerços amb el cost de la il·luminació nadalenca, ja que l'actual Conveni amb Endesa solament paga el 20% (200.000 euros) de les instal·lació de l'enllumenat .“A Hereu li encanta fer-se la foto encenent les llums nadalenques, però després s'oblida d'ajudar els comerços i especialment als negocis petits de barri que a pesar de no tenir tants recursos cada any participen a engalanar els carrers”, ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 lloca, barcelloca, 01/11/2008 - 13:32

això són els preparatius d'una festa que es diu Nadal, que comencen amb l'inici de l'advent, data que tradicionalment marca l'obertura de les lluminaries en carrers i places

#1 pompero, bcn, 31/10/2008 - 14:54

Fa temps que per a molts ha començat.
Consumisme = consumismo = con su mismo coche, con su misma ropa.