Publicitat
Societat · 23 de Juliol de 2017. 16:30h.

Comerciants consideren un “despropòsit” que Colau destini 800.000 euros a la cooperativa de 'manters'

La plataforma Afectats pel Top Manta denuncia que els productes “es compren a xarxes mafioses”

Comerciants consideren un “despropòsit” que Colau destini 800.000 euros a la cooperativa de 'manters'

Imatge de 'manters' en una imatge d'arxiu

La Plataforma d'Afectats pel Top Manta qualifica de “despropòsit” que l'Ajuntament de Barcelona hagi pressupostat 800.000 euros per a la creació de la cooperativa de 'manters' perquè suposa “un greuge comparatiu amb els múltiples col·lectius de la ciutat”, segons van explicar aquest dimecres. Els comerciants també denuncien que “la majoria dels productes que venen es compren a xarxes mafioses”. “Es col·loca una marca i es ven al carrer, sense cap tipus d'alta d'activitat ni pagar impostos”, assegura la plataforma.

José Antonio Moreno, director general d'ANDEMA -una de les organitzacions de la plataforma Afectats pel Top Manta- lamenta que “Espanya és un dels països europeus on es compren més productes falsificats”. “Es un tràfic il·lícit que genera a la indústria espanyola pèrdues superiors als 7.000 milions d'euros”, assegura Moreno. També afirma que aquesta economia submergida es tradueix “en almenys la pèrdua directa de 67.000 llocs de feina”.

Els botiguers denuncien, per altra banda, que hi ha habitatges a la Barceloneta on es preparen còctels i s'emmagatzemen cerveses per vendre-ho després a la platja o al passeig marítim. “Està demostrat que la venda ambulant de cerveses ha desembocat en tràfic de drogues i prostitució”, va assegurar aquest dimecres el president de les plataformes Afectats pel Top Manta i Amics de la Rambla, Fermín Villar.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 el talp venjador, Bcn, 25/07/2017 - 13:26

800000 als manters, 5 milions i pico a comprar edificis en estat ruïnos, no se quants mil per al centres cultural islàmics,centres okupes, etc.etc. endavant que la casa es gran i els diners dels ciutadans que paguen impostos, no són de ningú. Quina desastre de gent!

#16 joan, manresa, 24/07/2017 - 11:32

tinu.)de manters i els seus afins..,i cada día arriva mes gent..,clar,l'efecte crida...,i tot gracies aquets populismes anti-sistemas i anticapitalistas..,esperem que axó peti ya d'una vegada i allavors podrem exigir responsabilitats,are parlem d'una gran capital,pro moltes ciutats catalanes ya es far dificil respirar..,som forasters a casa nostra

#15 joan, manresa, 24/07/2017 - 11:26

El Casal obrint la seva paradeta desde Moro-L'Andina--R.I.P.,per "Can Fanga.."".Pobrets..,la gran capital amb dos anys mes de govern dels comuns-podemitas i no tindrá res per embegar de qualsavol ciutat del tercer mon...,a sobre ..,entenem una malversació de fons publics...,aquets euros només van destinats a mantenir "la familia" de (cont

#14 pepe.----, andorra, 24/07/2017 - 11:11

q yo sepa esta señora esta gobernando con el apoyo del PSC y ERC, asi q la culpa de lo q pasa no se la echo yo a esta señora, sino a quienes le apoyan, q la echen y pongan a otro, seguro q hasta los peperos le votarian. Pero claro, esta señora esta haciendo todo lo q los sociatas no se atrevieron y por eso les va de perlas. El Psc es el culpable.

#13 Democrata, Hospitalet de Llobregat, 24/07/2017 - 10:02

Ja queda menys, fa 2 anys us vau equicocar votant-la però només quesden 20 mesos de suplici.
Ara el 1O no vingueu a Hospitalet que nosaltres tampoc podrem votar.