Publicitat
Societat · 15 d'Agost de 2011. 15:30h.

"Como vuelvas a hablar de mi hermana te mato"

La regidora de PxC a Salt denuncia un germà de la seva excompanya de partit Juana Martínez

"Como vuelvas a hablar de mi hermana te mato"

María Osuna i Josep Anglada, al darrere, en una foto d'arxiu

L'única regidora que queda de la ultradretana Plataforma x Catalunya (PxC), María Osuna, ha presentat una denúncia per amenaces contra un germà de la regidora Juana Dolores Martínez, ara al grup mixt després de desvincular-se del partit de Josep Anglada.

Segons la denúncia feta davant la Policia Local de Salt, Andrés Martínez li va preguntar "¿qué pasa? ¿qué pasa con mi hermana?", quan la regidora ultradretana estava a la terrassa d'un bar mentre participava en una reunió.

Després, "en un to agressiu, amenaçant i rabiós", el demandat li va etzibar: "¡como vuelvas a hablar de mi hermana te mato!" La denuncia afegeix que Martínez, -"gesticulant en aquell moment amb el dit passant-se'l pel coll com si el tallés"-, li va dir a Osuna "que ya he hablado con Anglada y lo mato a él y a tí, que eres la jefa".

"Hija de puta, que lo estoy grabando todo, ¿quieres oirla? ¡so mierda! Que sóis unos nazis de mierda y os tengo que matar, y a tí la primera. ¡La primera que eres la cabecilla!" "Hija de puta, que como vuelvas a hablar de mi hermana te mato, hija de puta", va seguir.

L'escrit explica que un testimoni, que estava amb la regidora i el seu marit, va trucar a la policia local. Quan van arribar els agents, "en veure que estaven decidits a denunciar-lo pel que havia fet dirigint-se al marit li va dir: 'como me denuncie la mato".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#15 josepxicot, Barcelona, 16/08/2011 - 17:47

Quina mena de gent,això passa per voler correr
arreplegant tot el que ve,s´ha de vigilar quí ès quí
quan es fan les llistes i quí vol entrar al partit,com
pteamb els infiltrats,que treballen per l´enemic,l´
alternativa identitària ès el punt de mira de la cas
ta política.Pas a pas.

#11 David, Cornellà, 16/08/2011 - 10:16

Vaja, veig que a PxC hi tenen el milloret de cada casa, eh? Quina categoria...

#10 Claüc, Sabadell, 16/08/2011 - 09:11

Quasi tots son immigrants contra immigrants. Mentrestant, els autòctons o els esimmigrants integrats, els veiem passar i veiem com es foten d'òsties.
Bé, i en rebem alguna de tant en tant, ja que aquests xenòfobs també son anticatalans.

#9 JJJ, Lleida, 16/08/2011 - 01:10

A la Plataforma, si no vals vas al carrer. Aqui no encubrim a gentussa i si arriben on arriben es perque el partit confia en les persones, fins que demostren per elles soles que no mereixen ser amb nosaltres. No ens tremola la ma si ens hem de tallar el dit si aquest esta gangrenat. No com d'altres

#7 Vot molt més que útil: Imprescindible, Vic, 15/08/2011 - 23:13

Ja fa temps que als mitjans de comunicació "oficials" apareixen articles per tal de fer baixar les expectatives de vot de PxC però cada cop més gent s'adona que actualment si existeix un partit imprescindible no hi ha cap dubte que és PxC