Publicitat
Societat · 3 de Maig de 2021. 10:49h.

Comparen els indepes de la Meridiana amb Astèrix

Veïns es queixen que "ens han insultat, ensenyat el cul, han intentat rebentar la nostra manifestació"

Comparen els indepes de la Meridiana amb Astèrix

El col·lectiu Meridiana Sin Cortes ha denunciat que els independentistes que tallen l'avinguda "ens han insultat, ensenyat el cul, han intentat rebentar la nostra manifestació intercalant cotxes seus, etc. el que ha donat mostra de la seva infantilidad i supremacisme, perquè ningú els increpa quan ells tallen la Meridiana". El comunicat dels veïns arriba després que el periodista Quico Sallés qualifiqués els independentistes de "els Astérix de la Meridiana".

Meridiana Sin Cortes ha celebrat que han aconseguit "alliberar" l'artèria de la capital catalana del tall independentista amb les seves manifestacions motoritzada i han remarcat que "s'ha demostrat" que Meridiana Resisteix "es pot manifestar quan vulgui en la plaça de l'estació de Sant Andreu -el dissabte 24 van estar totes les seves hosts i a penes ocupaven la desena part de la plaça- sense impedir el dret dels veïns a la lliure circulació i a portar la seva vida amb la tranquil·litat i comoditat que desitgin".

A més, assenyala que "si Meridiana Resisteix continua tallant la Meridiana només demostrarà el seu menyspreu als veïns, el seu supremacisme i que se senten protegits pel poder independentista". "Un poder al qual no li importa perjudicar els treballadors, però que no toleraria els talls en Sarrià o Sant Cugat", afegeixen.

Finalment, el col·lectiu agraeix "la gran professionalitat mostrada" pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana perquè "ens hem sentit plenament protegits". "És lamentable que Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona els hagi fet passar com a parcials en els eterns i abusius 402 corts fetes pel grupito de hiperventilandos de Meridiana Resisteix", sentència.

Precisament, el periodista Quico Sallés va qualificar als independentistes que tallen l'avinguda de "els Astérix de la Meridiana" i va subratllar en un article aquest cap de setmana en El Món que "han ensenyat com es pren el control del territori".

Sallés, a més, va denunciar que "els fan de tot: atacs, contramanifestacions de tipus feixista que semblen acariciades per les forces de l'ordre, multes policials desproporcionades a dolls, ridiculización, frikització, insults, i fins i tot, perillosíssima intents de deshumanitzar els seus protagonistes".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/05/2021 - 14:37

Res d'Asterix, que no son de la Galia !!! El que fan es la pose del Caganer es la unica que coneixen !!! hehehehehehe

#20 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/05/2021 - 10:23

No tienen referentes propis???

#19 Patetisme, Gallinertown, 04/05/2021 - 09:59

Heu vist quelcom més patètic que una dotzena de iaios ensenyant el cul i anant cada nit a perdre el temps per reivindicar la llibertat dels pocasoltes que han ensorrat Catalunya?.

#18 Resistencia , Flors i violes , 03/05/2021 - 17:15

Lumbago por la patria. Los yayos flautas ya pueden apuntarlo como mérito en la hoja parroquial. Por mucho menos otros han conseguido un puesto en la lista de JxCat.
Más rentable que la pensión. Y con el amén de Asuracentúrix Sallés.

#17 La Grossa, Barcelona, 03/05/2021 - 15:51

La de la Grossa comença a semblar la presidenta d'una mesa petitòria anys 60 i 70