Publicitat
Societat · 30 de Novembre de 2009. 14:17h.

Comparen la Generalitat amb una tifa

Un web pro-Israel acusa el Govern de "sufragar criminals" de guerra

Comparen la Generalitat amb una tifa

Imatge del web

El web pro-Israel, cat-israel.org, ha publicat un dibuix en la qual apareix l'escut de la Generalitat juntament amb una defecació canina. El motiu és "l'arbitrarietat o la mala fe amb què l'actual Govern de la Generalitat reparteix els nostres impostos en el nostre nom a certes organitzacions, moltes d'elles antijueves", segons denuncien en un article.

"Si algú fins ara ha volgut tranquil·litzar la seva consciència dient-se 'aquests són una colla de sionistes' per no fer-se preguntes incòmodes i dormir tranquil, potser que comenci a desvetllar-se : l'ONU ha denunciat que una ONG catalana sufraga una milícia hutu radicada al Congo, un grup format per criminals implicats en el genocidi de Ruanda dels anys '90 que continuen practicant salvatjades inenarrables".

"Ep! Algú no ho ha entés? L'ONU investiga si el Govern de Catalunya està implicat en una guerra i sufraga un grup de criminals!! Algú ha llegit un desmentit del nostre Govern? : impossible; mireu la raó, explicitada en la Memòria de l'Agencia Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), relativa a "la cooperació bilateral a iniciativa d'altres actors", és a dir, a les ONGs, que s'enduen el 62,5% del pressupost".

"Aquesta modalitat es caracteritza perquè totes les fases del cicle del projecte o programa (identificació, elaboració i formulació, planificació de les fases, execució, seguiment i avaluació dels resultats i de l’impacte) són responsabilitat d’agents que no pertanyen a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, tot i que són finançades amb fons de procedència pública".

"El 62,5% de 130 milions d'Euros previstos per l'any 2010 són 81,25 milions d'Euros (13.519 milions de pessetes). Hi ha gent que deixaria dos dies sense postres a la seva mare per tants diners", conclouen.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 lluís, Bcn, 01/12/2009 - 13:34

Quanta merda antijueva?? Quanta merda nazicomunista que tenima casa nostre? Quanta merda marxista encara queda en aquesta societat. Tanta merda que us ha tapat el cervell i us omple la vista dels cagallons dels pijo progres com la Dolors Hamats.

#27 Pero estos sionistas están ciegos o qué, BCN, 01/12/2009 - 13:17

¿en esta web que ataca las ONGs catalanas y la dignidad de la Generalitat no saben que hay 3 cooperantes secuestrados por el islamismo radical, el mismo que esta web judeófila dice que las ONGs favorecen y defienden? que cierren esta web, por dignidad

#26 mira que sois raros, BCN, 01/12/2009 - 13:15

¿Después de llamar caca a la Generalitat nos invitás a visitar el Museo, el mismo desde el cual se puede ver las ruinas de Deir Yassin? anda y que Ahmedineyad acabe de una vez con sus planes, nadie os llorará, mira que sois raros

#25 Museo del Holocausto? ni loco voy allí, BCN, 01/12/2009 - 13:11

Ni loco visitaría yo el Museo de la Instumentalización y Mercadeo del Holocausto Por Parte De Israel, país que ni existía en 1945. Los judíos muertos en IIGM fueron el 11% del total víctimas (50 millones): ni fueron los más, ni los que más sufrieron

#24 yo admito ONU acusa Israel criminal de guerra, BCN, 01/12/2009 - 13:07

Lector avanzado, yo te admito el informe ONU que una ONG catalana financia la guerrilla hutu, a contra partida que tú me admitas el informe también ONU que prueba Israel comete crímenes de guerra ¿te hace? admitamos pues el todo, no una parte