Publicitat
Societat · 7 de Maig de 2021. 21:57h.

Competència per a l'Ave

Nou operador francès d'alta velocitat entre Madrid i Barcelona

Competència per a l'Ave

El nou operador ferroviari d'alta velocitat Ouigo ha realitzat avui el seu primer viatge per les vies espanyoles que uneixen Barcelona i Madrid. L'acte inaugural ha comptat amb la presència de Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat; Janet Sanz, segona tinent alcalde o la presidenta d'Adif, Isabel Pardo de Vera, entre d'altres.

"Els espanyols han demostrat que tenen ganes de viatjar, i Ouigo ja és aquí, per l'alta velocitat a l'abast de tots. També tenim ganes d'arrencar i fer realitat el nostre model de mobilitat més ecològic i digital, oferint un mitjà de transport alternatiu a un preu molt assequible que animarà molts ciutadans a optar per aquesta solució menys contaminant que el cotxe, l'autocar o l'avió " , ha declarat la directora general d'Ouigo Espanya, Hélène Valenzuela.
 
"És un dia històric per a Catalunya. Aquesta liberalització de l'alta velocitat ens ajudarà a lluitar contra el canvi climàtic. El gran repte que afrontem en aquest segle. Més quota de mercat per al ferrocarril és una bona notícia per al planeta", ha exposat Damià Calvet.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU , EL AVE ALA T-1 DEL PRAT YA, 08/05/2021 - 03:07

A Catalunya EL AVE tiene que llegar AL AEROPORT DEL PRAT DE BARCELONA ..Pero a LA T-1 Cosa no llega haun . Tanto AJUDAR AL GOVIERNO ESPAÑOL ,,. E.R.C. y no consigue QUEL Govierno Español HAGA LAS INFLAESTRUCTURAS grandes obras QUE NECESITA CATALUNYA . EL Presidente Espanyol no invierte nada en hacer mejoras en Catalunya .

#1 Fran BCN, Bcn, 08/05/2021 - 00:58

Sr Calvet sou molt pesats amb l' argument del canvi climàtic....els cotxes elèctrics no són la solució....no són pràctics...el futur és la pila d hidrogen o bé un combustible sintetic n contaminant...en nom de la mobilitat sostenible s'estan fent i dient.barbaritats..