Publicitat
Societat · 2 de Juliol de 2014. 10:13h.

"Comprarem unes barques inflables al Toysrus"

El portaveu del Sindicat de Policies de Catalunya creu que l'ANC "s'ha begut l'enteniment"

El portaveu del Sindicat de Policies de Catalunya, David Miquel, ha ironitzat sobre el projecte de l'ANC d'un exèrcit català, que inclou mobilitzar els Mossos d'Esquadra. Miquel, en declaracions al programa Per tots de Radio Intereconomía, ha deixat clar que ho troba una "bajanada" i ha considerat que els dirigents de l'ANC responsables del document s'han "begut l'enteniment".

"I això com ho farem? No tenim ni per paper de vàter a les comissaries ni tenim cotxes. Això com ho farem? Anirem al Toysrus i comprarem unes barques inflables", ha indicat el policia, a més de recordar que "tenim vint-mil nens que no poden menjar, no tenim les armilles antibales, no tenim els Mossos necessaris…".

"Què fem a l'Índic? Potser agafem colònies", ha criticat, a més de remarcar que "pensar-se que un cos policial ha de ser l'exèrcit d'un país em sembla un error gravíssim". "A l'ANC pensava que hi havia gent amb el cap ben moblat, però amb informes com aquest començo a tenir seriosos dubtes que sigui així", ha lamentat, a més de repetir que el projecte "és una autèntica bajanada".

"Ja m'imagino quatre companys meus, coneixent la casa com la conec, amb una barqueta inflable del Toysrus. Posats a dir bajanades, agafem els Mossos i els posem a fer voltes en parapent per l'espai aeri català", ha ironitzat, a més de sentenciar que a l'espai hi haurà "una estació internacional i la catalana, per ser diferents".

Miquel, a la dreta
Publicitat
Publicitat

140 Comentaris

Publicitat
#80 El nauxer, Viladecans, 03/07/2014 - 09:36

Tot això és campanya de contaminació i de desacreditació. A partir d'hara, escoltarem moltes burrades i miraran minar-nos des de dins. No hem de fer cas i seguir endavant.

#80.1 GALAICOMAN-SE-PARTE, barcelona, 04/07/2014 - 14:45

*JAJAJAJA... Tenéis más fe que el Alcoyano...

#79 el cabo patito, BCN, 03/07/2014 - 06:13

Catalanes, hagamos una recolecta de manguitos para que nuestros oficiales luzcan como corresponde!

#78 Ramon Guitérrez, Badia del Vallés, 02/07/2014 - 22:48

Yo seré de los primeros a pedir trabajo en el ejército catalán. A ver si baja un poco el paro y la crisis de donde nos ha metido Ciudadanos, PP y PSOE.

Basta de corruptos como Rivera y Camacho.

#77 Hemres Reovi, Cornellà, 02/07/2014 - 22:46

Segurament hi ha més guàrdies civils indepes que no pas mossos espanyolistes.

Per cada mossos anticatalà hi ha 5000 mossos indepes.

Els mossos saben que som els catalans qui els paga el sou i que si fos per en RIvera y la Camacho se'ls acaba la feina i queden a l'atur.

#76 Jorge Cruzz, Barcelona, 02/07/2014 - 22:45

Que asco el Rivera y la Camacho. Somos muchos los que estamos en paro estamos esperando las plazas para el ejército catalán.

A ver si piensan más en la gente del pueblo y no en robar estos de Ciudadanos y PP.