Publicitat
Societat · 5 d'Agost de 2013. 13:49h.

Compte amb els incendis

La Generalitat alerta d'"alt risc" a 25 comarques

Compte amb els incendis

Incendi de l'Empordà de l'any passat

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en Prealerta el pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT aquest matí, per risc d’incendi fins a les 00.00 hores, a 26 comarques catalanes.

Segons un comunicat, el risc d’incendi forestal és "molt alt" a les comarques següents: Baix Llobregat, Vallès Occidental (Barcelona), Anoia, Bages (Catalunya Central), Urgell, Segarra (Lleida), Conca de Barberà (Tarragona) i Ribera d’Ebre i Terra Alta (Terres de l'Ebre).

A més, durant el dia d’avui les següents comarques tenen un risc d’incendi forestal alt: Alt Empordà, Pla de l’Estany i la Selva a Girona; Vallès Oriental, Maresme, Alt Penedès i Garraf a la demarcació de Barcelona; Baix Penedès, Tarragonès, Alt Camp i Priorat a Tarragona; Baix Ebre i Montsià a Terres de l’Ebre; la Noguera a Lleida; l’Alt Urgell a l’Alt Pirineu i Aran; i el Solsonès a la Catalunya Central.

Protecció Civil demana a la ciutadania "precaució" pel risc d’incendi i les elevades temperatures i recorda que "Cal extremar les precaucions en zones properes al bosc i evitar qualsevol activitat generadora de risc d’incendi".

"En cas d’observar una columna de fum, cal trucar de forma immediata al telèfon d’emergències 112 indicant la vostra posició i la de la columna de fum amb la màxima precisió possible", conclou.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat