Societat · 26 de Desembre de 2017. 22:40h.

Concert sobiranista per Sant Esteve

Crits de “llibertat i d'independència” al Palau de la Música

Concert sobiranista per Sant Esteve

Estelades al concert de Sant Esteve (foto: TV3)

El Palau de la Música ha tornat a omplir-se per quart any consecutiu d'estelades i de crits a favor de la “independència” i de “llibertat” al finalitzar el concert de Sant Esteve. Els membres de l'Orfeó de la Musica i el públic han desplegat banderes independentistes i cartells de democràcia i de llibertat per als “presos polítics” quan s'ha interpretat el cant de la Senyera. Enguany, alguns dels músics també han lluit llaços grocs en solidaritat amb els 'Jordis' i els exconsellers empresonats.

16211-foto2.jpg

En el tram final de l'actuació, l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau han interpretat el cant de la Senyera amb una forta presència d'estelades entre el públic i a dalt de l'escenari. A més, s'han pogut veure entre els assistents alguns cartells que reclamava “llibertat presos polítics” i domassos de “democràcia”. Tot seguit s'ha interpretat l'himne dels Segadors, que ha acabat amb el crit d'”independència”.

L'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, , de la seva banda, ha expressat a través de twitter el seu agraïment a l'Orfeó Català pels llaços grocs i el “clam a la llibertat”.

99329-bassa.jpg

51 Comentaris

Publicitat
#36 Alien, Pluton, 29/12/2017 - 14:32

Fins es nassos d'aquestes horterades al Palau. La gent que paguem entrades tot 'any no hem d'aguantar aquestes fates de respecte. I a veure si tornen a implantar d'una vegada un cod de vestuari respectuós. No es va a Palau ni a Liceu amb xiruques, és una cutrada.

#35 Viriato, Barna., 28/12/2017 - 20:24

Em recorda las manifestacions que feien el regims totalitaris comunistes imposant el pensament únic

#34 seny, bcn, 28/12/2017 - 11:35

Al proper partit de futbol o concert que els patriotes de la ruina segrestin per la seva causa ruinosa, hauriem d'apareixer pancartes de FREEDOM FOR TABARNIA.

#33 Sergi , Barcelona, 27/12/2017 - 21:50

El nacional-separatismo aprovecha cualquier acto para okuparlo e infectarlo todo

#32 Hasta las narices, Barcelona, 27/12/2017 - 21:20

Hasta algo tan entrañable.como un concierto navideño lo contaminan con su sectarismo.
Y después se cabrean cuando se les dice que adoctrinan a la juventud al más puro estilo hitleriano.
Penoso.