Publicitat
Societat · 28 de Setembre de 2020. 16:23h.

Condemnat el pallasso del procés

Inhabiliten l'exregidor de Sant Joan de Vilatorrada per impedir l'accés de la Guàrdia Civil l'1-O

Condemnat el pallasso del procés

El jutjat penal número 2 de Manresa ha condemnat l'activista, pallasso i exregidor de Sant Joan de Vilatorrada Jordi Pesarrodona a 14 mesos d'inhabilitació i una multa de 2.100 euros en considerar-lo culpable d'un delicte greu de desobediència a l'autoritat per impedir l'accés a l'escola Joncadella del municipi als agents de la Guàrdia Civil durant la jornada de l'1-O.

La sentència considera que Pesarrodona, que aleshores era el quart tinent d'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, va utilitzar la "reputació social que tenia" per impedir l'accés a la Guàrdia Civil a l'escola, on s'estaven fent les votacions i veu "gens creïble" que l'exregidor no sabés que "la votació havia estat suspesa pel Tribunal Constitucional".

El jutjat veu en el seu comportament un "delicte consumat de desobediència comès com autoritat o funcionari públic" i li imposa la inhabilitació de càrrec públic i una multa de 2.100 euros. El judici s'havia de fer al març però es va ajornar per l'estat d'alarma arran de la pandèmia del coronavirus. Pesarrodona, que es va fer conegut per una fotografia seva amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil en l'escorcoll al Departament de Governació, ha estat jutjat per desobeir la suspensió del referèndum l'1-O.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 G. Cobo, El Prat de Llobregat, 29/09/2020 - 07:06

Si existe solidaridad payasil, el apalancao (lo llamo así por Poltrona), le pasará algo de cash. Aquel dinero que dicen que recibió del Gobierno de España.