Publicitat
Societat · 28 d'Abril de 2020. 09:56h.

Condescendència amb l'Islam

Cap referència de Buch als musulmans que van trencar el confinament a Lleida

Condescendència amb l'Islam

Musulmans trenquen el confinament al Vendrell

El conseller d'Interior, Miquel Buch, no va fer cap esment en la roda de premsa d'ahir que un col·lectiu musulmà trenqués el confinament a Lleida per fer una crida a l'oració del Ramadà des de la Seu Vella amb el vistiplau de l'Ajuntament, governat per Esquerra.

Buch no va dir res sobre els fets malgrat que van ser notícia destacada per molts mitjans durant el cap de setmana i que partits com el PP van denunciar "una doble vara de mesurar" a l'Ajuntament de Lleida per permetre que membres de la comunitat musulmana poguessin trencar el confinament per fer una crida a l'oració.

El titular d'Interior va informar sobre l'activitat policial de les darreres vint-i-quatre hores, va referir-se al trànsit d'entrada i sortida de l'àrea metropolitana de Barcelona i va criticar que el Govern espanyol no apliqués les "franges horàries" en la sortida dels nens.

Miquel Buch ja va fer els ulls grossos el passat 20 d'abril quan e-notícies li va preguntar per uns fets similars al Vendrell, on l'imam va fer una pregària amb megafonia prèvia a l'inici del Ramadà i molts fidels van decidir sortir al carrer per seguir l'oració de prop.

El conseller va admetre aleshores que "no tinc coneixement" del vídeo dels fets, però va remarcar que "el demanaré quan acabi la roda de premsa". Tanmateix, ha assenyalat que "independentment de les religions que hi ha al país, el confinament és per a tothom igual".

Finalment, va advertir que "el compliment d'aquest confinament l'ha de tenir qualsevol mena de persona que acudeixi a un oratori, una església o on sigui..." "Tothom té les mateixes condicions i la mateixa legalitat. Per tant, les condicions són les mateixes", va concloure.

16220-buch.jpg

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#11 Quimet lo tronat, Arbucies, 29/04/2020 - 00:28

Buch el nuevo amigo
con intereses...... de la comunidad musulmana de Catadisney, .......les permite saltarse la ley ..... delante de toda Catalunya, España y Europa. Buch ha cometido un delito. .....más.

#10 Endevinalla, Chez Sixty, 28/04/2020 - 17:14

A veure si ho endevineu: - pregunta: a la futura república catalana el llibre (que trobareu a la tauleta de nit dels hotels serà ; 1- la Biblia. 2- l'Alcorà.

#9 Ojotuerto, Calafell.tab, 28/04/2020 - 15:46

Hay que pedir a Rabat que devuelva las competencias

#8 Daniel, Tokio, 28/04/2020 - 13:49

No sé no sé, pero igual la relajación de las medidas de confinamiento tiene algo que ver con el Ramadán. Es que parece que se hacen cosas a posta para que seamos mal pensados.

#7 Lepero, Barcelona/tabarnia, 28/04/2020 - 13:44

Ahora que ya tiene discoteca propia con 17000 showgirls, tampoco nos deja entrar.