Publicitat

Un conductor demostra que pot anar de poble a poble en cap de setmana

Confinament light

Un ciutadà ha gravat un vídeo que ha penjat a youtube en el qual mostra com va de poble a poble en cap de setmana sense que ningú l’aturi. "Quan va començar aquesta mesura jo tenia en el torn de nit de la meva feina (dues setmanes), i ja el primer divendres a les 20:30 hores no vaig notar cap tipus de control per part de Policia Municipal o Mossos d'Esquadra, repetint-se aquest fet el divendres següent a la mateixa hora", explica."No cal dir que a les 5:00 hores de dissabte, la meva hora de tornar a casa, tampoc hi havia cap control. El tercer divendres, ja en torn de matí, em disposo a tornar a casa a les 3 i mitja de la tarda havent-me quedat un parell d'hores més fent tasques de manteniment ja que la meva hora de sortir és a les 13:00 hores", afegeix .

"Decideixo gravar un vídeo des del quadre de comandament del meu cotxe per veure amb quants controls de mobilitat m'anava trobant. La meva sorpresa, bé no, el meu confirmació dels fets és que no hi ha cap tipus de control de mobilitat per part de Policia Municipal ni Mossos d'Esquadra", constata.

"¿Com anem a contenir el virus, si jo faig un trajecte des de la rotonda de la carretera de Montagut (Girona) a la A26 i seguint l'antiga carretera travesso Castellfollit de la Roca, Sant Joan les Fonts, la Canya, i Olot fins la seva sortida a les Preses i no veig ningú controlant res?", es pregunta.

"Que algú d'el Govern doni una explicació, si us plau. O és que només comptant amb la bona voluntat i responsabilitat de la gent volen contenir el virus? O no s'està fent res per aquestes comarques? ¿Només és a les capitals? Em consta que el segon divendres de confinament un company de treball va anar a comprar una bicicleta al Decathlon de Girona des de casa a Besalú", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Flanagan, Tabarnia City, 21/11/2020 - 09:39

Vaya...entonces los controles solo los hacen en el AMB y al resto de interior les dejan moverse? eso parece.

#2 Ledman, El Papiol, 20/11/2020 - 20:59

Como?
Que no hay una patrulla de policia para cubrir cada punto de entrada y salida, si es que solo hay uno, de los 948 municipios de Catalunya y a parte cubrir los servicios ordinarios?
No doy credito.
Pero esto que es...
Cuanto aburrimiento por les terres catalanes.

#1 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU .., AIXO NO ES CAP CONFINAMENT , 20/11/2020 - 19:33

Lo DOLENT DE TOT AIXO De aquesta NOTICIA DENUNCIA LO PITJOR Es que aixo pasi a altres mes llocs altres pobles .QUE LES POLICIAS LOCALS NI MOSSOS DE ESCUADRA FAN CONTROLS .De aquesta manera es facil de entendra TINGUEN TANS CONTAGIS A CATALUNYA . Aqui fallen ELS POLICIAS y AJUNTAMENTS Que no fan lo que tindrien que fer ..