Publicitat
Societat · 28 de Març de 2020. 19:04h.

Confinament total

El president dóna la raó a Quim Torra

El president de Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat un confinament més dur per als pròxims quinze dies, entre el 30 de març i el 13 d'abril, coincidint amb el segon període de l'estat de alarma. "Tots els treballadors d'activitats no essencials hauran de quedar-se a casa durant les pròximes dues setmanes", ha assegurat aquest dissabte en roda de premsa.

Sánchez ha explicat que els professionals afectats "rebran un permís retribuït" perquè no hagin d'anar a treballar entre els dies 30 de març i 9 d'abril, just abans de les vacances de Setmana Santa. Posteriorment, hauran de recuperar les hores perdudes gradualment.

La mesura, que s'aprovarà aquest diumenge en una reunió extraordinària de Consell de Ministres, pretén "rebaixar la mobilitat per Setmana Santa als nivells de mobilitat que tenim els caps de setmana".

El president de l'Executiu central adopta, d'aquesta manera, una de les reclamacions que el president de la Generalitat, Quim Torra, li ha plantejat des de l'inici de la pandèmia.

Pedro Sánchez
Publicitat
Publicitat

54 Comentaris

Publicitat
#36 Políticos ineptos, El erial, 30/03/2020 - 00:42

El Sánchez, el Torra, ni puta idea nadie. Van dando bandazos. Cero talla como estadistas. El confinamiento de trabajadores sanos no soluciona el problema de base. Tendríamos que estar todos currando, aunque fuera haciendo mascarillas, aunque seamos administrativos o jueces. Trabajar en lo que se tercie. Y confinar a los mayores jubilados, a todos.

#35 Joanet, Bcn, 29/03/2020 - 20:19

Si el confinament total s'hagués fet 15 dies abans quan ho requeria Torra, quants morts i infectats hi hauria avui de menys ? Ningú demanarà perdó d'aquest fet tan greu, ningú dimitirà ?

#34 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 29/03/2020 - 17:53

El organizador del 8M le da la razón al organizador de Perpignan.

#33 Luigi , ZGZ, 29/03/2020 - 14:32

TAmpoco es algo propio de Torra el haber aumentado el confinamiento, poruqe él se ha absado en parte de lo que hicieron chinos y coreanos. No nos vengamos arriba con las medallas.

#32 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUE NO ES PAGUI EL SOU ELS POLITICS NI A ALTOS CARGOS I ES COMPRI MATERIAL SANITARI A XINA , MOLT CONFINAMENT SI , PERO LOS RICOS GENT RICA SE CUELA BAN A LAS SEGUNDAS RESIDENCIAS O A LA P, 29/03/2020 - 12:22

PEDRO SANCHEZ y QUIM TORRAS Algu haceis muy mal QUE LOS RICOS Se ban a sus Segundas Residencias delante buestras Narices y policias . TANTO CONFINAMENT y mira por donde DEJAIS SE OS ESCAPEN ELS DE dretes la gent rica con QUIM TORRES a LO MEJOR PAGAN A LOS POLICIAS PARA QUE LOS DEJEN PASAR No hay otra .NO SERBEIX DE RES TAN CONFINAMENT .