Publicitat
Societat · 22 de Febrer de 2012. 10:51h.

Conflicte per un escot

Crítiques al marit de la presidenta finlandesa per les 'mirades' a la princesa Mary de Dinamarca

Conflicte per un escot

Seqüència del moment

El marit de la presidenta de Finlàndia, Pentti Arajärvi, està sent motiu de crítiques després de mirar, descaradament, l'escot de la princesa Mary de Dinamarca. La història es remunta al passat 15 de gener, durant un sopar en honor a la seva sogra, la reina Margarida, a Copenhaguen.

Arajärvi va aprofitar un moment que la princesa mirava cap a un altre costat per clavar els seus ulls -i gairebé el nas- en el seu escot. Fins i tot arriba a inclinar el cap per obtenir un millor angle. Però per la seva desgràcia, la princesa va girar ràpidament el cap i el va sorprendre in fraganti.

El marit de la presidenta finlandesa va tractar de dissimular, sense gaire gràcia, i va fer com que observava el sostre, però la princesa, incomoda, no va dubtar a tapar-se l'escot amb la mà, tal com mostra el vídeo.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 Cesc, Almacelles, 22/02/2012 - 19:16

Soc l'únic que creu que el paio s'està mirant la medalleta que porta la australiana penjada al vestit?

#22 joan, manresa, 22/02/2012 - 18:36

tinu.) la mirada,va directament al medalló..,i al veures sorprés no li queda mes remei que mirar enlaire....Els periodistas haurían de ser més inteligents i respetuossos amb el seu entorn...Que façin la feina informativa que façi falta i dexin els moments delicats al calax..,sa de tenir molta bar

#21 joan, manresa, 22/02/2012 - 18:32

El Casal,18,25 h.--La nostra opinió és que tenim uns mitjans de comunicació mes dolents que el dimoni,i molt recargoladets...,han de treure pit fins i tot d'on no ni ya.---Mirant be las imatges,( El Pere había trevallat en Laboratori fotografic),ens comenta i ens fa veure la direcció de (cont.

#20 Claüc, Sabadell, 22/02/2012 - 17:42

El problema és la que destapa l'escot o el que mira?

Imagina't que ella va i es treu la roba deixant una teta a l'aire. La resta de comensals miren.

A qui s'ha de criticar a la resta de comensals per mirar o a ella per ensenyar?

#19 buff, ., 22/02/2012 - 16:45

Que fanstastics aquestos paisos on els unics problemes que tenen es per mirar escots. No com aqui amb 5 milions d'aturats i l'economia en recessio...

#19.1 pepe, andorra, 22/02/2012 - 18:24

fijo, lo q yo daria por q nuestros administradores solo tuviesen ese defecto, q si, q no mola, pero q tampoco es tan grave. Los nuestros no miran escotes, pero después pagan la pilingui con nuestra pasta. Q es peor. Sandra, las palomas, la alemana, la decoradora mallorquina...Y eso lo q se conoce.