Publicitat
Societat · 15 de Juliol de 2014. 21:40h.

Consulta simbòlica

Una jutgessa assegura que votar “és possible d’acord el marc Constitucional”

Consulta simbòlica

Imatge de l'acte

Araceli Aiguaviva, una jutgessa signant del manifest dels magistrats pel dret a decidir, ha presentat aquest dimarts la plataforma Sant Martí pel Dret a Decidir i ha assegurat que la consulta  “és possible d’acord el marc Constitucional”.

L'acte, que s’ha celebrat a la sala de Plens del Districte de Sant Martí de Barcelona, ha acabat amb una consulta simbòlica, emulant el que podria passar a Catalunya el proper 9 de novembre. Hi han assistit, entre d’altres, membres de l'ANC, Òmnium, Súmate i el Procés Constituent.

Aiguaviva ha assegurat que d'acord amb el marc Constitucional “és posible i legítim fer la consulta, tot es voluntat política”.

Amb el manifest de la plataforma, entre d'altres coses, els signants demanen "al Parlament i al Govern que en cas que l'Estat Espanyol impedeixi la celebració de la consulta facin tot el que calgui per fer possible que Catalunya exerceixi el dret a decidir”.

També reclamen a l’Ajuntament de Barcelona i al districte que “facilitin totes les eines necessaris perque el conjunt dels veïns del districte puguin exercir el dret a decidir”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 17/07/2014 - 11:14

Però algú dubta del que diu la jutgessa ???? aixó es de pàrvuls , com podem , els catalans , el sr bonet apart, ser tan i tan ignorants .....segurament perque no volem guanyar " les guerres " si no viure la pau .

#7 jordi, ,, 17/07/2014 - 01:19

La foto muestra un magnífico ejemplo de la práctica onanísta grupal del nacionalismo catalán conocida como "butifarrendum".
Obsérvese la tensión y el frenesí de los individuos, tratando de meter el papel en la urna.

#6 Tes, Barna, 16/07/2014 - 10:53

Y un huevo!

#5 spanish, Madrid, 16/07/2014 - 08:53

jutge ? el dret a decidir no existeix es un principi...i s´ha llegit l´article dos de la constitucio ? o l´u i dos de l´estatut ? aixi anem

#4 JJ, BCN, 16/07/2014 - 08:51

Acabarem fent una consluta on-line... al Mundo! No m'extranya que des de Madrid ens prenguin pel pito del sereno. No parem de donar-lis arguments.