Societat · 3 d'Abril de 2012. 21:40h.

Contra el "papanatismo chupimegacultural"

Un articulista d'El Mundo recorda que Mayol es va arribar a declarar "antisistema"

Contra el "papanatismo chupimegacultural"

Captura d'imatge de l'article

El periodista Miquel Giménez considera que els acte violents que es van produir a Barcelona el dia de la vaga general són conseqüència del "papanatisme chupimegacultural" ja que Catalunya ha "estat el perfecte receptacle per a qualsevol grup violent organitzat en els darrers anys".

En un article a El Mundo, expressa que "sense voler entrar en els motius sobre com s'ha arribat aquí -caldria preguntar a Imma Mayol si encara se sent antisistema o Joan Saura si aniria sent conseller d'Interior a una manifestació propalestina a la qual s'exhibissin armes, fossin de veritat o no-".

Giménez recorda que "es diu que són professionals, que tenen preparació militar -les imatges del cop de puny que li van donar al guàrdia de seguretat de l'estació de Sants no en deixen dubte, cama dreta avançada, cama esquerra assentada fermament enrere, puny disparat fent girar el braç- i que estan perfectament organitzats".

Per al periodista "no és casual que aquí es trobi el major nombre de sleepers (cèl·lules dorments) de l'integrisme salafista. El papanatisme chupimegacultural ho ha fet possible. Recordo quan es va declarar els Ñetas com a associació cultural. Increïble. I encara hi ha qui s'estranya que a Barcelona s'hagin multiplicat per deu les antenes dels serveis secrets de diversos països".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Claüc, Sabadell, 04/04/2012 - 16:35

La Mayol es va declarar "una mica antisistema".

Només per dir això molts carregueu contra ella.

Què voleu dir? que forçosament s'ha de ser totalment prosistema? o sigui, que els bancs i grans empreses manen, que els governs de tots colors només son titelles?

Això és ser pro-sistema.

#8 Daserrout, BCN, 04/04/2012 - 12:35

Els comunistes de Iniciativa no van tenir prou amb els 50 milions de víctimes que va deixar la seva doctrina arreu del món, que ara la volen revifar a BCN. Camps de reeducació pels violents.

#7 ramon, barcelona-c, 04/04/2012 - 11:08

La situació es bastant pitjor del que es despren de l'article del periodista.La tradició catalana ve de molt mes lluny i es permanent.ón si no va triunfar l'anarquisme violent i sense sentit ?? a CAT, l'únic lloc del mon .Aquests pijets revolucionaris ,encara que estudiin física estàn manipulats.

#6 Núria, Valsl, 04/04/2012 - 08:09

Catalunya i Barcelona són víctimes d'aquest bonisme, disfressat de suposat "progressisme" i que ha afavorit les anomenades "cultures alternatives" (okupes i quissoflautes, bàsicament). Ara en tenim el resultat: tots els mitjans internacionals, des del NY Times a Al-Jazeera, parlen de nosaltres.

#5 Albert, Barcelona, 04/04/2012 - 08:03

Aixo es iniciativa.....un partit totalment anticuat, amb una ideologia tant funesta per la historia de la humanitat com la que es situa just al costat contrari i aue tots critiquem i que quan han tocat poder han arrassat amb tot.