Publicitat
Societat · 10 de Gener de 2012. 13:05h.

Contra el "victimisme"

Albert Bosch després d'arribar al pol sud: "si tens una actitud negativa no te'n surts"

El català Albert Bosch, que acaba d'arribar al pol sud en solitari, ha fet una crida contra el "victimisme" en temps de crisi en una entrevista amb Manuel Fuentes a Catalunya Ràdio. Bosch, de 45 anys, ha explicat una lliçó "molt relacionada amb la crisi" perquè "els moments difícils t'ensenyen més que els altres". "Per molt complexa que sigui la situació, si tens una actitud postiiva, de treballar, d'esforç, de lluitar gairebé sempre te'n surts", ha insistit.

L'expedicionari, que va recórrer tot sol més de 1.000 quilòmetres, ha reiterat que en aquest cas "estàs orgullós d'haver donat el màxim" i en canvi "si tens una actitud negativa, victimista, que et queixes de tot, apàtica, no te'n surts, no has après res i estàs decepcionat amb tu mateix".

Albert Bosch ha destacat que, en la seva opinió, "la necesitat és el motor de la solució" i considera que "has d'entrar en una espiral positiva estiguis en una tenda dotze dies, amb una malatia o en una situació econòmica difícil".

Albert Bosch, durant la seva travessa pel Pol Sud
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles, Girona, 10/01/2012 - 14:30

És un bon exemple, per cert el seu llibre està molt bé. Felicitats Albert!

#1 Tena, Olot, 10/01/2012 - 14:09

Home Albert, i si tens una herència com la teva, que tan sols has de pensar on gastes diners, qualsevol s'aventura a tot. Ets com el net de Franco, a la Olotina.