Publicitat
Societat · 25 de Març de 2020. 23:08h.

Contradiccions de Miquel Buch

El conseller diu que han aconseguit no propagar el virus més enllà d'Igualada malgrat que decreten el "confinament total"

Contradiccions de Miquel Buch

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha destacat que han aconseguit contenir la proliferació del coronavirus a la conca d'Òdena en roda de premsa aquest dimecres. "La fase 1 de confinament ens ha servit perquè no es propagués a l'exterior de la conca d'Òdena, tenint allà un focus molt concret, ho hem aconseguit" ha manifestat el conseller.

Les paraules de Buch, tanmateix, contrasten amb el fet que des del Govern hagin decretat el "confinament total" a la conca d'Òdena, una segona fase que endureix la mobilitat en l'àmbit laboral i que prolonga el confinament 15 dies més.

El conseller d'Interior ha justificat la mesura per l'elevada mortalitat que el coronavirus està provocant a la zona. Buch ha explicat que hi ha 63,1 morts per cada 100.000 habitants, comparat amb els 6,9 morts per cada 100.000 habitants a la resta de Catalunya.

L'afirmació de Buch es produeix també malgrat que sis avis morissin amb coronavirus a la Fundació Privada Consorts Guasch de Capellades (Anoia), que es troba a tocar de la Conca d'Òdena però fora de la zona confinada pel brot que es va originar a l'Hospital d'Igualada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 anna, Odena, 26/03/2020 - 09:58

Paren ya de hacer política, esta decisión es nada mas que la necesidad de marcar paquete separatista.
El hospital de Igualada es un hospital comarcal al que acuden todos los enfermos de la COMARCA, entre ellos la Pobla de Claramunt, Capellades, Sant Martin de Tous, etc.
El virus entro en el hospital antes de que se hicieran las primeras pruebas.

#1 Ramón d'Osca, Tractoria interior, 26/03/2020 - 09:42

Es que.....claro....el hombre este.....pues eso. Llega hasta donde llega, a encaramarse al balcón del ayuntamiento de su pueblo para descolgar la bandera española, cuando volvía de madrugada al cierre de la discoteca.