Publicitat
Societat · 28 de Juny de 2014. 12:30h.

Cop de mà de l'Ajuntament a Can Vies

Col·labora en les feines de reconstrucció

Cop de mà de l'Ajuntament a Can Vies

Obres a Can Vies

Operaris contractats per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), propietaris de Can Vies, estan realitzant una sèrie d’obres a l’edifici ocupat després de les protestes i la violència que hi va haver fa unes setmanes al barri de Sants arran del desallotjament i l’enderroc d’una part de l’immoble.

Fonts oficials han explicat a e-notícies que “no reconstruim res” i han afegit que “TMB enllesteix el desenrunament i està fent les actuacions mínimes per donar seguretat al que queda de l'edifici perquè no pugui fer mal a ningú”.

El ple de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar ahir, per primera vegada en la història, una reprovació contra l'alcalde Xavier Trias per la seva gestió del conflicte de Can Vies. 

L'estirada d'orelles es va aprovar a proposta del PP i amb els vots a favor del PSC. ICV-EUiA es va abstenir, per no compartir ni la gestió ni el desallotjament. ERC va votar en contra.

Obres a Can Vies

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, barcelona-c, 29/06/2014 - 00:48

El mon ocidental es regeix per unes normes i principis clarissms,aquí cada dia volem instaurar uns nous principis,habitualment absurds , per a la relació entre les persones i la llei, que al mig plaç només aportan que problemes i que només mereixen l'aprovació des inadaptats, locals i estrangers.

#8.1 Pope, BCN, 30/06/2014 - 19:50

Ramón, en el teu comentari només manca aclarir què haguessis fet tu. Del PP no cal ni parlar. El PSOE català vol l'alcaldia i aquesta és l'oportunitat. Al final, tot partidisme. Al Sr. Trías li volen fer el llit sigui com sigui. Les dretes, PP i PSOE l'han reprovat i l'esquerra s'ha abstingut.

#7 ramon, barcelona-c, 29/06/2014 - 00:40

Mitja historia de CAT està farcida de errors un darrera de l'altre i el sr Trias mereix la medalla Toison del Gran Error. Sempre adoptem el camí equivocat ,perque es el mes fàcil , i alguns creuen, sovint, haber donat una lliçó al mon , il'única conclusió de fora es que som perillosos anarquistes.

#6 pepe, andorra, 29/06/2014 - 00:19

hacer un trias: bajarse los pantalones y pagar la vaselina. Como se dice en castizo, encima de cornudo, apaleado, claro q esta vez, lo pagamos todos y decide el.

#4 Pere, Girona,Spain, 28/06/2014 - 18:45

Sra. Le Pen, presenti el seu partit a BCN i acabi amb el "buenismo".

Molta gent li agrairà.

#3 egarense, Terrassa, 28/06/2014 - 18:03

Yo creo que esto se deberia de investigar por un posible fraude urbanistico y despilfarro de fondos públicos del señor Trias , si yo fuese ciudadano de Barcelona lo denunciaria