Publicitat
Societat · 10 de Gener de 2010. 14:09h.

Corbacho qualifica d'"il·legal" el control de la immigració a Vic

"No pot impedir l'empadronament de les persones que compleixen els requisits"

Corbacho qualifica d'"il·legal" el control de la immigració a Vic

Celestino Corbacho, en una imatge d'arxiu

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha qualificat d'"il·legals" les mesures anunciades per l'ajuntament de Vic per a controlar els immigrants irregulars a través del padró municipal i ha afegit que "poden derivar-se en responsabilitats".En declaracions a Catalunya Ràdio, Corbacho s'ha referit a les mesures proposades pel consistori de Vic, que en principi pretenia delatar als immigrants en situació irregular que s'empadronessin i ara es decanta per negar-los la possibilitat d'empadronar-se."Amb la llei a la mà un ajuntament no pot impedir l'empadronament de les persones que compleixen els requisits", ha dit el titular d'Immigració, que ha recordat que la mesura pot ser "il·legal", i "pot derivar-se en responsabilitats a qui ho faci".

"L'ajuntament de Vic no ha agafat el camí correcte. Si el consistori vol canviar la llei d'empadronament ha de dirigir-se als organismes competents", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Castells, Bcn, 18/01/2010 - 18:45

torna al pueblo, ignorant ! Com arrivar a ser ministre sense ni la FP !!!

#14 Fran, Llinars, 11/01/2010 - 10:11

Sense entrar a questionar el tema,hem resulta hilariant veure aixo quan fa 4 dies aquets mateixos els convocaben x votar a les consultes i els feien sortir amb estelades i demes parafernalia...ara els hi donen 1 patadeta al cul xq marxin.

#13 Tià, Paisos catalans, 10/01/2010 - 23:36

Per cert,Celestino,tambe ves a viure en un barri de aquests que et treuen fins i tot els ulls.Doneu exemple i despres podreu fer discursos:Sou la rialle de tot Europa,al igual que ja fa mes de 14 anys.Nomes voleu Europa per a que us facin caritat personal

#12 JPC, Barcelona, 10/01/2010 - 23:35

Ja hi som amb el políticament correcte de les esquerres catalana i espanyola i la seva por a afrontar el problema de la immigració il·legal.
Jo estic totalment a favor de l'ajuntament de Vic.

#11 Tià, Paisos Catalans, 10/01/2010 - 23:30

Celestino:sou tants il legals que correu per aquest món.Si vols ser tant solidari,comensa per a renunciar el sou que cobres i passar a cobrar només el minim interprofessional;llavors parlarem.Tambe renuncia als sous en especie,comissions,i vivenda.