Publicitat
Societat · 11 de Juliol de 2018. 14:10h.

Corinna diu que el Rei emèrit la feia servir com a testaferro

"No perquè m'estimi molt, sinó perquè visc a Mònaco"

Corinna diu que el Rei emèrit la feia servir com a testaferro

L'empresària Corinna zu Sayn-Wittgenstein acusa el rei emèrit Joan Carles I d'utilitzar-la com a testaferro per ocultar patrimoni i propietats a l'estranger, segons unes gravacions que publica aquest dimecres El Español. "No perquè m'estimi molt, sinó perquè visc a Mònaco", indica.

Corinna, en una reunió celebrada a Londres el 2015, explica que viu "un malson enorme" perquè Joan Carles I hauria posat part del seu patrimoni al seu nom que arran de la seva ruptura li estaria reclamant.

"Ho han fet amb dues o tres coses i estan posant moltíssima pressió. Per exemple: enviar-li diners o donar-li coses ... això és blanqueig", explica. "Si tu et lleves al matí i realment ja algú et diu 'tu tens un terreny a Marràqueix' i llavors diu 'dóna-me'l', ja et quedes com així".

"M'està posant una pressió bàrbara perquè li torni aquestes coses, però si ho faig vulnero la llei i puc anar a la presó", afegeix. Corinna també explica que Joan Carles I hauria recorregut a l'amnistia fiscal aprovada pel govern de Rajoy al 2012.

Corinna denuncia que "en l'assumpte de Nóos m'ha posat la mateixa Casa Reial. Han dit 'Millor Iñaki i Corinna i que Iñaki i Cristina'". "Li he demanat al rei per què has fet això? Em diu 'blood is thicker' (la sang és més densa)".

Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, Barcelona, 12/07/2018 - 10:06

Vaja peça Juanca "el campechano". Haurem d'esperar que Felip " el preparao " sigui emèrit per coneixer els seus negocis? Per mès que s'embolcallin amb la rojigualda, un Borbó es un Borbó, i als plebeis que ens donguin. I tots som iguals davant la llei, oi Alteza ? , jaja. Viva Ejpaña.

#7 Alejandro, Barcelona, 11/07/2018 - 21:28

Menudo elemento el Juanca y, encima le mantenemos el título y el sueldo.¡¡País de quijotes, leches!!

#6 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 11/07/2018 - 15:04

Collons, ja semblen catalans.

I la llarga ma dels calerons del net de l´avi Florenci que fan belluguar branques i nius discrecionalment.

#5 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 11/07/2018 - 14:38

hizo o que él S.M. Juan Carlos I siguió instrucciones para echar sin hache los casquetes de las obras. Lo aclaró: runas. Dado que ahora Corina dice que la relación fue comercial cuando la peña de los bares donde vivo lo admiraban por sin procesar la religión del Islam, como la mayoría de marroquis, libios, sirios tienen más de una mujer.

#4 Rociio, Vilanova i La Geltrú, 11/07/2018 - 14:36

Yo no se si la va estimar, l'estima o l'estimarà, ni tampoco si hicieron viajes, juntos o separados, cacerías juntos o separados [de elefantes], si adquirieron juntos o separados obras de arte -no me refiero a comprarlas a medias si no estar juntos cuando las compraban - si diseñaron en inmuebles obras, juntos o separados. o si ahora dirá que le